Ένα θανατηφόρο δυστύχημα στην Άνθεια και μια σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό στην Καλαμάτα ήταν τα δυσάρεστα γεγονότα της ημέρας (vid)

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νεαρό άνδρα συνέβη σήμερα το απόγευμα στην παλιά εθνική Καλαμάτας – Τρίπολης στο ύψος της Άνθειας του δήμου Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένο, στις 18:30 μ.μ ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος άνδρας με κατεύθυνση προς Τρίπολη, εξετράπη της πορείας του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ. Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο ντεραπάρισε.

Από το όχημα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός του και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Καλαμάτας.

Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι περίπου στις 01:30 μ.μ στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στον κόμβο του Ασπροχώματος, στην προέκταση της οδού Αθηνών.

Δυο οχήματα, ένα ΙΧ επιβατηγό κι ένα φορτηγό ΙΧ φορτηγό συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να αντιλήφθηκε το γεγονός έτσι ώστε να μπορεί να δώσει κάποιες πληροφορίες για το συμβάν. Πέραν των υλικών ζημιών και για τα δύο οχήματα ένας εκ των οδηγών πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας.