‘’Αμμοθίνες-restaurant -beach bar’’ :  Επίσημη έναρξη με  Sunset ritual party την Κυριακή 28/4. Guest djs ”Elias Fassos  & RisK (GR)”+”Kashmir” live band.

Οι ‘’Αμμοθίνες’’ το γνωστό κι αγαπημένο restaurant -beach bar στην παραλία Πετροχωρίου ξεκινάει  δυναμικά και τη φετινή σεζόν με ένα ξεχωριστό ‘’Sunset Ritual Party’’ την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα. Για τη συνέχεια έρχονται πολλές εκπλήξεις, μεγάλα events και κορυφαίοι  guest djs οι οποίοι   θα ανακοινωθούν σύντομα.

Με soundtrack  βασισμένο σε ήχους της Μεσογείου και ‘’πειραγμένα’’ Ελληνικά tracks , οι djs  Elias Fassos & RisK(GR) μαζί με την Kashmir Live Band εναλλάσσονται σε  afro house vibes με σολίστες τον Γιάννη Μανωλακάκη ( κλαρίνο – σαξόφωνο) και τον Βασίλη Αδαμόπουλο (κρουστά). Computer programming – arrangement  Νίκος Κουρής.

Τα  singles-remixes που κυκλοφορούν  το γνωστό ντουέτο ‘’Elias Fassos & RisK (GR)’’  βρίσκονται μόνιμα σε όλα  τα επίσημα charts των Ελληνικών παραγωγών, ενώ έχουν  ξεπεράσει τα 4.000.000 streams στο Spotify, το 1.000.000 unique views και 15.000.000 views (συμμετοχές σε συλλογές με παγκόσμια κυκλοφορία) στο you tube.  Για το καλοκαίρι του 2024 έχουν προγραμματισμένες  νέες κυκλοφορίες με original tracks και remixes, καθώς  και εμφανίσεις εντός και εκτός Μεσσηνίας.

Οι ‘’Αμμοθίνες’’  που η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα όρια της Μεσσηνίας, βρίσκονται στην παραλία Πετροχωρίου -ανάμεσα σε Βοϊδοκοιλιά και Costa Navarino- και σε απόσταση μιας ώρας  από την Καλαμάτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

info@ammothines.gr – τηλ. επικοινωνίας : 6944.94.33.71 & 6948.37.76.06

Ammothines – Παραλία Πετροχωρίου

Δίπλα στη Βοϊδοκοιλιά