Πυροδότησε τη βόμβα Πασά για δύο χρόνια η Μαύρη Θύελλα!!! (vid)

Σε πρωταγωνίστρια των μεταγραφών αναδεικνύεται όπως φαίνεται η Καλαμάτα, κάνοντας δικό της και τον Γιάννη Πασά ο οποίος αποτελεί την 10η μεταγραφική της προσθήκη στο πλαίσιο της ενίσχυσης του φετινού της ρόστερ.

Η «Μαύρη Θύελλα» είναι η ομάδα που βρισκόταν σε επαφές με τον Γιάννη Πάσα το προηγούμενο διάστημα, με τον παίκτη να έχει λάβει ειδική άδεια για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπίκας στην συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση της οικογένειας του από την Βέροια. Ο έμπειρος φορ έδωσε οριστικά τα χέρια με την Καλαμάτα.

Ο 31χρονος επιθετικός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Βέροιας στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 25 τέρματα και βοήθησε την «βασίλισσα του βορρά» να φτάσει μέχρι τα play-offs της ανόδου. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Πασά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024. Είναι 32 ετών, γεννημένος τον Οκτώβρη του 1990. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.84.

Τα τρία τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο σημειώνοντας 24 τέρματα. Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει τη Μαύρη Θύελλα στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Η Καλαμάτα παρουσίασε με βίντεο τις υπογραφές με τον πρώτο σκόρερ και MVP της περσινής χρονιάς στη Superleague 2, Γιάννη Πασά.

Ο 32χρονος επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος που θα φορέσει τα μελανόλευκα σημειώνοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την Μαύρη Θύελλα.