Παραίτηση του Γιώργου Λαζαρίδη από δημοτικός σύμβουλος

Την απόφασή του να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας, γνωστοποίησε με επιστολή του στον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Καλαμάτα Τόπος Ζωής», Γιώργος Λαζαρίδης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα ακολουθήσει η αντικατάστασή του, όπως προβλέπεται, από τους επιλαχόντες του συνδυασμού με τον οποίο ο κ. Λαζαρίδης είχε εκλεγεί.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Όπως είναι γνωστό, η “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”, η παράταξη με την οποία είχα την τιμή να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος, δε θα συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Το όραμα, όμως, της “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” για ένα Δήμο ανθεκτικό, σύγχρονο, δραστήριο, αναπτυγμένο, φιλικό και προσβάσιμο, παραμένει ζωντανό στο μυαλό όλων μας.
Με στόχο, τα όνειρα που έχω για τον τόπο μας, να γίνουν πραγματικότητα, έχω αποφασίσει να παραμείνω πολιτικά ενεργός και να αναζητήσω το σχήμα εκείνο που θα με εκφράσει και που πιστεύω ότι εντός του θα μπορέσω να λειτουργήσω δημιουργικά.
Για αυτό το λόγο, σήμερα το πρωί, υπέβαλα την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, νιώθοντας ότι είναι η ηθικά σωστή πράξη, ώστε, να μην είμαι υποψήφιος με μια παράταξη, εκπροσωπώντας μια άλλη.
Το να εκπροσωπώ την “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, είναι για εμένα ύψιστη πολιτική τιμή και θεωρώ απαραίτητο να παραδώσω τη θέση μου στο επόμενο άξιο μέλος της παράταξης.

Την θέση του Γιώργου Λαζαρίδη θα πάρει στο Δημοτικό συμβούλιο ο Ανδρέας Ζαγάκος.