Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών στο λιμάνι της Καλαμάτας

Στο λιμάνι της Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν χθες εκατοντάδες δρομείς, που συμμετείχαν στον 5ο Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων, που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο – Οξυγόνο, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Με το σύνθημα “Πάμε Μαζί…” οι δρομείς που συμμετείχαν έστειλαν το μήνυμα ενάντια σε κάθε εξάρτηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου.

Η εκκίνηση δόθηκε από τη Προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας όπου οι δρομείς ακολούθησαν μία διαδρομή μέσα από το χώρο του λιμανιού, το μέχρι την οδό Σαλαμίνος γύρισαν προς το Χιλιόμετρο, όπου έγινε αναστροφή στο φάρο και ο τερματισμός έγινε και πάλι στη Προκυμαία του Λιμένα.

Στον αγώνα τερμάτισαν 265 δρομείς, όπου στους άντρες πρώτος της γενικής κατάταξης ήταν ο αθλητής του ΣΔΥΜ Δημήτρης Ρούτσης σημειώνοντας χρόνο 18:27,50″, δεύτερος ο Παναγιώτης Πανταζής σε 18:34,18″ από τους Kalamata Running Project και την τρίτη θέση ο αθλητής του ΣΔΥΜ Παναγιώτης Μουτζούρης με χρόνο 19:33,50″.

Στις γυναίκες τη πρώτη θέση κατέλαβε η Χριστίνα Χριστοπούλου από το Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης σημειώνοντας χρόνο 20:16,26″, δεύτερη η Σοφία Αθανασοπούλου με χρόνο 21:11,38″ και τρίτη η αθλήτρια του ΣΔΥΜ Σταυρούλα Μπάκα, σημειώνοντας χρόνο 21:19,96″.

Συγχαρητήρια από ΣΔΥΜ

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να στεφτεί με επιτυχία η διοργάνωση, με πρώτους απ’ όλους τους πολλούς Αθλητές που τίμησαν το συγκεκριμένο αγώνα, τους Εθελοντές, την Αστυνομία, το Λιμενικό, το Δήμο Καλαμάτας που πάντα στέκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις και είχε παρουσία και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, τον Ερυθρό Σταυρό, υπενθυμίζοντας προς όλους ότι ο αγώνας κατά των ναρκωτικών δεν μπορεί παρά να είναι καθημερινός και διαρκής με την ενεργοποίηση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, γιατί το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας”.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον αγώνα

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα