Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: Υπάρχει μια διαφορά, εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση τόσο ξαφνικά

Mε αφορμή τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για την αποχή της από την τηλεόραση, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αναφορά τόσο σε εκείνη, όσο και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Να πω ότι σε κάποιους ανθρώπους η αποχή από την τηλεόραση τους κάνει καλό. Το ίδιο έχω πει και για τη Μαλέσκου. Μετά επανέρχονται σούπερ. Μπορεί να χτυπήθηκαν αρκετά και όλο αυτό να φάνηκε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μήπως να λείψω κι εγώ και μετά να επιστρέψω καλύτερα; Ηρεμείς, βλέπεις και τι λάθη έκανες».

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Εγώ δεν την ξέρω την Ιωάννα. Μιλάμε από τα social. Τη βλέπω πολύ καλά, πολύ ήρεμη κι είναι ένα πρόσωπο που θα το ήθελα να επιστρέψει».

Μετά από ένα σχόλιο του Χάρη Γιακουμάτου, σχετικά με το πώς ήρθε στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εγώ μπήκα ξαφνικά, αλλά υπήρχε μία διαφορά. Εγώ ξεκίνησα από ρεπόρτερ, οπότε δεν μπήκα τόσο ξαφνικά. Μου ήρθε όλο σιγά-σιγά. Η Ιωάννα ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σε έναν πολύ μεγάλο σταθμό. Έγινε παρουσιάστρια με τη μία».

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Και τι έκανε στην Κρήτη, ρε παιδιά; Μαγαζί με ρούχα είχε; Τηλεόραση έκανε. Ο ΣΚΑΪ δεν είχε πει ποτέ “η νέα Μενεγάκη”. Αυτά τα έγραφαν τα sites. Εμφανισιακά ενδεχομένως να επηρεάστηκαν και να έγραψαν κάτι τέτοιο. Ειδικά την πρώτη χρονιά στηρίχτηκε με χέρια και με πόδια από τον ΣΚΑΪ», είπε ο παρουσιαστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: «Θα μπορούσε ο ΣΚΑΪ να πει όχι».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO