Καλαμάτα – Athens Kallithea LIVE από το Action 24 και την τηλεόραση BEST

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνει το φινάλε της κανονικής διάρκειας στην Super League 2. Στο Νότο η Καλαμάτα  παίζει το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς κόντρα στην Athens Kallithea . Το ματς θα είναι τηλεοπτικό και θα προβληθεί από το Action 24 και την τηλεόραση BEST.

Η Διοίκηση προανήγγειλε γενική είσοδος στα 5 ευρώ και προτρέπει τον φίλαθλο κοινό να προμηθευτεί τα εισιτήριά του είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ κατά τις ώρες 09.00-17.00, είτε από τα εκδοτήρια του σταδίου δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και ηλεκτρονικά από το site της ομάδας:
https://www.fckalamata.gr/eisitiria/
Σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Η νίκη είναι μονόδρομος και η Μαύρη Θύελλα προσδοκεί ο κόσμος της να δώσει βροντερό παρών στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, στις 14.00, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Με δεδομένο ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, η Καλαμάτα θα ριχθεί στη μάχη για τη νίκη.

Ανακοίνωση

Ευχάριστα τα νέα στο μέτωπο των τραυματιών για την ομάδα μας. Ο Αρίμπας που αντικαταστάθηκε στο ματς με την Παναχαϊκή και ο Στρούγγης που δεν ήταν στην αποστολή, έκαναν προπόνηση κανονικά, ενώ ο Κωτσόπουλος θα μπει αύριο σε ένα μέρος του προγράμματος.

Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ελιβέλντο, αλλά αναμένεται να μπει αύριο σιγά σιγά.

Η οικογένεια της Μαύρης Θύελλας ολοένα και αυξάνεται αφού η σύζυγος του Βασίλη Τριανταφυλλάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όλοι εμείς Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του, ευχόμαστε να τους ζήσει και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν.

Το πρόγραμμα του νοτίου ομίλου – 22η αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.03.2024 14:00 μ.μ

Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β΄ – Παναχαϊκή (sl2.muvi.com)

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Ηλιούπολη (sl2.muvi.com)

ΠΑΡΑΛΙΑΣ, Καλαμάτα – Athens Kallithea (Action 24)

Αιγάλεω – Ιωνικός (sl2.muvi.com)

ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Παναθηναϊκός Β΄ – Διαγόρας (sl2.muvi.com)

Γιούχτας – Τηλυκράτης (sl2.muvi.com)

Tα γήπεδα των αγώνων ΑΙΓΑΛΕΩ – ΙΩΝΙΚΟΣ & ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ θα ορισθούν με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.