Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε έξαλλη από την εκπομπή της λόγω Τσαγκρίδη – “Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι;” (vid)

Τελικά πόσο έλεγχο έχει η Κατερίνα Καινούργιου στην ίδια της την εκπομπή; Λίγο όπως φάνηκε και η παρουσιάστρια αντέδρασε με τρόπο εκρηκτικό.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, αφού λίγο πριν τις 11:00 π.μ. αποχώρησε από το πλατό, ενώ η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν στον αέρα. Φάνηκε εκνευρισμένη και αισθανόταν προσβεβλημένη.

Τα «βρόντηξε» και έφυγε η Καινούργιου

Η παρουσιάστρια φάνηκε να φορτίζεται συναισθηματικά, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στην οποία παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που την έχουν ενοχλήσει, την έχουν προσβάλει και την έχουν στεναχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και για αυτόν τον λόγο δεν επιθυμεί να προβληθούν στην εκπομπή. Αφορμή ήταν ένα βίντεο – podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σχολίαζε κάπως άκομψα τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τη Δανάη Μπάρκα.

«Είπα δεν θα απαντήσω, είπα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται. Ο Ανδρέας δεν ξέρει… Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή πού και πού αν δεν σας πειράζει. Ωραία παίξτε το. Έλα Θέμη μου… Θες να με κάνεις ρεζίλι;», ακούγεται να λέει η Κατερίνα Καινούργιου, με τους τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες μίας on air συζήτησης με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια εξηγεί:

«Ήθελα κάτι να πω, κάτι που είναι viral και με έχει ενοχλήσει». Από το ακούστικό της ακούγονται έντονες φωνές και η Κατερίνα Καινούριου προσθέτει: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας, συνεχίστε οι υπόλοιποι». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει το ακουστικό της και αποχωρεί από το πλατό.

Δες στο παρακάτω βίντεο την ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου

Πηγή: Queen