Καλαμάτα: Υπέγραψαν Ιγκνάσιο Λιποράσε και Χρήστος Δρούγας – Λύση της συνεργασίας με Ούγκο Μπόρχες

Παίκτης της Καλαμάτας και με τη… βούλα είναι ο Νάτσο Λιποράσε ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους με τους μελανόλευκους και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο Ιγκνάσιο Λιποράσε είναι από την Αργεντινή, 29 ετών (10/4/1992) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή προερχόμενος απο την Σαμπανεντετέσε στο πρωτάθλημα της Serie C στην Ιταλία. Εκτός από την ομάδα της Ιταλίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αργεντινή στις ομάδες Ραφαέλα, Αντρόγκους, Ουρκίζια, και Σαν Μιγκέλ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού Ιγκνάσιο Λιποράσε. Είναι 30 ετών (10/4/1992) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ αλλά και ως στόπερ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι η UAI Urquiza, Canuelas FC, Σαν Μπενετεντέζε και Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν απο λίγες ημέρες.

Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Υπογραφή και για Δρούγα

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλαμάτα υπέγραψε ο Χρήστος Δρούγας, προερχόμενος από την Ακαδημία της Μαύρη Θύελλας.

Η ανακοίνωση των μελανόλευκων αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Δρούγας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα μας για δυόμισι χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μαύρης Θύελλας. Είναι αμυντικός και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή πορεία στην ομάδα μας.»

Λύση της συνεργασίας με τον Ούγκο Μπόρχες

H ΠAE Kαλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Ούγκο Μπόρχες.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.