Ιωάννα Τούνη: «Επειδή είμαι μαμά δεν θα φοβάμαι να φοράω ό,τι σ@ξ@ θέλω» – Η «καυτή» φωτογραφία της με μαύρα εσώρουχα

Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, η οποία επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο νέο τους διαμέρισμα στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες της εταιρείας ενδυμάτων την οποία διατηρεί τα τελευταία χρόνια.

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τις αναρτήσεις της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως συμμετείχε στη νέα φωτογράφιση με εσώρουχα, δημοσιεύοντας σχετικό στιγμιότυπο. Παράλληλα, δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία της influencer να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της.

Η «καυτή» φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαύρα εσώρουχα

Η ίδια μάλιστα θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα γράφοντας: «Μη νομίζετε ότι επειδή είμαι μαμά φοβάμαι να φοράω ό, τι σ@ξ@ θέλω».

 Η 'καυτή' φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με μαύρα εσώρουχα
Δράμα για την Ιωάννα Τούνη: «Προχθές με δάγκωσε ο σκύλος, χθες τράκαρα, σήμερα…»

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι τυχερές για την Ιωάννα Τούνη καθώς τη δάγκωσε ο σκύλος τους και επισκέφτηκε αμέσως το νοσοκομείο, ενώ μόλις χθες τράκαρε οδηγώντας το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά ούτε σήμερα: «Και που λες προχθές με δάγκωσε ο σκύλος, χθες τράκαρα το αμάξι, σήμερα μην σας πω τι έχει συμβεί. Δεν θα πω τι έχει συμβεί σήμερα. Μόλις τελειώσει το δράμα που ζούμε θα σας ενημερώσω».

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δε ντράπηκε και το έκανε: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέταξε στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη τη λερωμένη πάνα του γιου τους

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όπως όλα δείχνουν η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν πολύ τον ρόλο τους ως γονείς και δεν παραλείπουν να μοιράζονται πολλές από τις στιγμές με το «νουνίτο» τους στα social media.

Ο 3,5 μηνών γιος τους τούς έχει πάρει τα μυαλά, ειδικά τώρα που αρχίζει να μιλά – με τον δικό του τρόπο.

Πηγή: Athensmagazine.gr