Σε εστιατόριο και πάλι με τα… εσώρουχα η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι

Για άλλη μια φορά η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε να προκαλέσει με τα ρούχα που φόρεσε σε έξοδό της. Όσο για τον Κάνιε Γουέστ για άλλη μια φορά το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάει και να μην ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε σε δημόσια θέα η σύζυγός του.

Kanye West-Bianca Cencori: Για δείπνο και πάλι με τα… εσώρουχα

Η Μπιάνκα Σενσόρι δείπνησε με τον γνωστό ράπερ σε εστιατόριο του Λος Άντζελες με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την στιγμή της εισόδου αλλά και της εξόδου της από το εστιατόριο, με την 29χρονη αρχιτέκτονα να προκαλεί με το στιλ της.

Η 29χρονη αρχιτέκτονας συνηθίζει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως το παράκανε.

Κρατούσε μόνο το τσαντάκι της στα χέρια της και περπατούσε μπροστά από τον 46χρονο ράπερ σύζυγό της, ενώ τους ακολουθούσε η ομάδα ασφαλείας τους.

Γιατί; Διότι -για άλλη μια φορά- αποφάσισε να ντυθεί αρκετά… ελαφρά. Φόρεσε ένα… σουτιέν και ένα… καλσόν διαφανές, χωρίς κανένα εσώρουχο όπως υποστηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ. Μάλιστα όπως αναφέρουν για τον λόγο αυτό επέλεξε να έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία, κατά την είσοδο και την έξοδό της από το εστιατόριο με την τσάντα που είχε στα χέρια της.

Το ζευγάρι δείπνησε σε πολυτελές εστιατόριο αφού πέρασε την ημέρα του ψωνίζοντας στα καταστήματα.

Η Μπιάνκα Σενσόρι έχει κάνει… παρέλαση σε όλο τον κόσμο με τον Κάνιε Γουέστ με σοκαριστικά γυμνές εμφανίσεις από τότε που παντρεύτηκαν, το 2022, προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και ανησυχίες για την ψυχική της υγεία.