Σήμερα στις 20:00μ.μ η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση – ομιλία του Θανάση Βασιλόπουλου

Το βράδυ και ώρα 20:00 η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» καλεί τις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου Καλαμάτας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάση Βασιλόπουλου. 

Η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατείας Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος θα μιλήσει για το αύριο του Δήμου Καλαμάτας.  

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα το προεκλογικό βίντεο του Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάση Βασιλόπουλου. 

Ο κ. Βασιλόπουλος απευθυνόμενος στις δημότισσες και στους δημότες του Δήμου Καλαμάτας, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Σας ζητώ να δώσετε στη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” ισχυρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή, για να συνεχίσουμε το έργο μας για την Καλαμάτα και τα χωριά μας. Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που μας ενώνει. Σας ζητώ, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, να κάνετε και πάλι, επιλογή εμπιστοσύνης».

Δείτε το βίντεο: