Πέτρος Τατούλης: Ο κ. Πτωχός κρύβεται διότι δεν έχει το σθένος να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη δραστηριότητα και τους συνεταίρους του «επιτυχημένου» επιχειρηματία κυρίου Πτωχού. 

Σειρά δημοσιευμάτων αναδεικνύουν σοβαρά φορολογικά, ηθικά και πολιτικά ζητήματα για το επιχειρηματικό παρελθόν (ή και παρόν;) του κ. Πτωχού, τα οποία κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση σε κάθε πόλη και χωριό της Πελοποννήσου. 

Ο κ. Πτωχός κρύβεται διότι δεν έχει το σθένος να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται, για την όχι και τόσο φωτεινή επιχειρηματική του διαδρομή.  

Κύριε Πτωχέ έστω και τώρα απαντήστε. Είναι αληθή ή όχι όσα δημοσιεύονται; Έτσι σκοπεύετε να διαχειριστείτε και την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Με αυτή την «τεχνογνωσία», με αυτά τα πρόσωπα και αυτά τα συστήματα θα πορευτείτε; Απολογηθήκατε στον Πρωθυπουργό, ο οποίος είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνώριζε όλα αυτά;

Καλούμε, επίσης, όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες να πάρουν θέση για τα κρίσιμα αυτά θέματα που απασχολούν όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς Πελοποννήσιους και επιτείνουν παραπάνω την καχυποψία των πολιτών απέναντι στο πολλαπλώς πληγωμένο από την διαπλοκή πολιτικό σύστημα.

Η Νέα Πελοπόννησος είναι εδώ, προχωρά με αλήθειες και σχέδιο και θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της γνωστής παράγκας.