Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Ο Δήμος Καλαμάτας μπαίνει σε αποκριάτικους ρυθμούς! Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και ώρα 19:30 με την Πριγκίπισσα Ιζαμπώ να κηρύσσει και επίσημα τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν οι «Alcatrash». Το τετραμελές συγκρότημα ταλαντούχων μουσικών, που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τα live τους και τις τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετέχουν, έχουν ετοιμάσει να παρουσιάσουν ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

1 3

Το συγκρότημα Alcatrash αποτελείται από τους: Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), Σταύρος Κωστής (κιθάρα), Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (τύμπανα) . Έχουν συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίκος Κουρκούλης. Επίσης, έχουν παίξει μουσική στις επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι», «Για την Παρέα» και «The 2Night Show».

28 2

Την Τελετή Έναρξης του 11ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα παρουσιάσουν ο Παναγιώτης Δραγκιώτης και η Ελένη Λιάσκα.

Θα προηγηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (είσοδος από οδό Πανταζοπούλου), θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των λαβάρων. Θα ακολουθήσει CARNIVAL PARTY με μουσική από τον dj Κωνσταντίνο Κωστόπουλο.

ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ