”… των φρονίμων τα παιδιά…” άρχισαν οι ετοιμασίες και ανακοινώθηκε το πρ/μα για το μεγάλο φεστιβάλ νέων στην Καλαμάτα

Το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει με ακόμα περισσότερη ενέργεια και καλλιτεχνική ποικιλία!

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για την 14η συνεχή χρονιά, διατηρώντας τη φήμη του ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού! Και Φέτος, το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον όμορφο πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς στο γραφικό ποτάμι και φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή φέτος συγκαταλέγονται οι:
ANSER · ΕθΙΣΜΟΣ · ΘΡΑΞ ΠΑΝΞ · Ι. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ · Π. ΜΑΛΑΜΑΣ · Β. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ · Π. ΠΑΥΛΙΔΗΣ · Μ. ΣΠΑΝΟΥ · Γ. & Ν. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ · Γ. ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες και μπάνιο στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και ανακαλύψτε τη μαγεία της μουσικής και της τέχνης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον!

Email: info@kalamatastreetfestival.gr