Το “ευχαριστώ” στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τον Ολυμπιακό και η απάντηση του αρχηγού

Ο Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανάρτησή της ευχαρίστησε τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό για την προσφορά του στην ομάδα. Νωρίτερα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media έκανε και ο διεθνής στόπερ.

Σωκράτη σε ευχαριστούμε για όλα“, ανέφερε το μήνυμα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τον Παπασταθόπουλο.

«Πέρασαν 2,5 χρόνια, 94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα Super League. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους

Ο ίδιος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχαιρέτησε έτσι τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, με μία ανάρτηση στα social media, όπου σημειώνει και τους τίτλους που κατέκτησε με την ομάδα. Ανάρτηση έκανε όμως και ο Ολυμπιακός, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

«Πέρασαν 2,5 χρόνια, 94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα Super League. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους.

Και σε όλο το staff, στους γυμναστές , φυσιοθεραπευτές, προπονητές, ιατρικό team και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη πολύτιμη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια. Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού!».