ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Φενέρμπαχτσε, Τσέλσι για Σαμάτα και Μπάμπα

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπουανά Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να έρθει «πακέτο» με τον Μπάμπα Ράχμαν στην Τούμπα.

Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, εκπροσωπούνται από το ίδιο μανατζερικό γραφείο (SPOCS Global Sports), κάτι που έκανε πιο εύκολες τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ και βοήθησε σημαντικά στα διαδικαστικά ζητήματα και συνέβαλε καθοριστικά προς την κατεύθυνση της αποδέσμευσης των Σαμάτα και Μπάμπα από τη Φενέρμπαχτσε και την Τσέλσι αντίστοιχα.

Ο «Δικέφαλος» τα έχει βρει με τις δύο ομάδες και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με το γραφείο που εκπροσωπεί τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σ’ ότι αφορά την περίπτωση του Μπουανά Σαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καλύψει ένα μικρό ποσό προκειμένου Τανζανός επιθετικός να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στην περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι που θα έχει λαμβάνειν χρήματα σε περιπτώσεις επίτευξης στόχων που αφορούν την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του.

Πηγή:www.gazzetta.gr