Το ΔΣ του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα την παραχώρηση του κλειστού μπάσκετ στον Παναθηναϊκό

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είχε προηγηθεί η απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΕΟΕ. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».