Το “Άρτος – Οίνος – Έλαιον” μετεξελίσσεται σε Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Γαστρονομίας

Το “Άρτος – Οίνος – Έλαιον” αποτελεί επιτυχημένο 10ετή θεσμό του Δήμου Καλαμάτας, που από φέτος μετεξελίσσεται σε Φεστιβάλ Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Γαστρονομίας, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και της γαστρονομίας μας, σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμο.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 24-27 Αυγούστου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων δράσεων. Η επισκεψιμότητα της εκδήλωσης ξεπερνάει τα 6.000 άτομα.

Ειδικά, φέτος, με βάση την ίδια ενημέρωση, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνει αφιέρωμα στην ελιά και τα προϊόντα της, με ειδικές θεματικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες κλπ. 

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνεται πρόσκληση σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή τους θα συμβάλει στην προβολή της επιχείρησής τους και των προϊόντων τους, σε ένα ευρύ κοινό, καταναλωτών, επαγγελματιών της εστίασης και της αναψυχής από τη Μεσσηνία και τους όμορους νομούς, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ο.Ε., η οποία έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη του φεστιβάλ, στο τηλ. 27210 62151 και στο email: info@anelixi.net.gr.