Παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη στα εγκαίνια του φετινού 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας, που έλαβε χώρα το τριήμερο από 1η έως και 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στο οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε παρούσα -για μία ακόμα φορά.

Ας σημειωθεί πως ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, παρέδωσε το βραβείο στην Περιφέρεια Κρήτης, που ήταν η τιμώμενη Περιφέρεια του φετινού φεστιβάλ -το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οσον αφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας, χρηματοδοτώντας εξ ολοκλήρου την συμμετοχή 14 παραγωγών μελιού και από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες -5 από Μεσσηνία, 3 από Αρκαδία, 3 από Κορινθία, 2 από Αργολίδα, 1 από Λακωνία- τους οποίους επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Εξ άλλου, στο περίπτερο της Περιφέρειας, στην διάρκεια του τριήμερου, ήταν παρόν ειδικευμένο προσωπικό (γεωπόνοι, κτηνίατροι) από την ΔΑΟΚ της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο έδινε πληροφορίες στους επισκέπτες, διαθέτοντας παράλληλα και το σχετικό ενημερωτικό υλικό για ευρύτερες δράσεις της.