Την Μεγάλη Εβδομάδα η δεύτερη διανομή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία

Διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής  θα γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, σε όλους τους δήμους στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, την ερχόμενη εβδομάδα (Μεγάλη Εβδομάδα).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οι διανομές και στις τρεις πιο πάνω Περιφερειακές Ενότητες θα ξεκινήσουν τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στην Αργολίδα τη Μεγάλη Τετάρτη 12 του μήνα, στη Λακωνία τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου και στη Μεσσηνία τη Μεγάλη Πέμπτη 13 του μήνα.

Οπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της διανομής θα διατεθούν, τρόφιμα (κρέας, τυριά, είδη παντοπωλείου, μαναβική), βρεφικά είδη και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής, ενώ απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας.