Άρχισαν οι εργασίες για το Φιλοσοφικό Κέντρο και το Open Mall στη Μεσσήνη

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποπεράτωση του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, ενώ προχωράει το έργο δημιουργίας του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην πόλη.

Για τις εξελίξεις αυτές ενημέρωσε ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος.

“Δουλεύουν τα συνεργεία στο Φιλοσοφικό Κέντρο, προχωρούν με γρήγορο ρυθμό οι εργασίες” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως το έργο “έχει χρονοδιάγραμμα 28 μήνες, σε 2 χρόνια θα είναι έτοιμο, για να μπορέσουμε να το δώσουμε στην κοινωνία της Μεσσήνης”.

Για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου είπε ότι “εξελίσσεται με πολύ καλό ρυθμό” και διευκρίνισε: “Έχουμε παρεμβάσεις σε 3 σημεία. Η Φεσσά Γαργαλίδου έχει τελειώσει κατά ένα μέρος. Η ανάπλαση του σιντριβανιού της πλατείας που συνδέει την πλατεία με το σιντριβάνι και το πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής και τώρα σε τρίτο σημείο, στον πεζόδρομο της οδού Πλάτωνος. Απομένουν δύο σημεία παρέμβασης στη συνένωση των δύο πλατειών. Αυτό θα το ξεκινήσουμε μετά το Πάσχα, για να μη δημιουργηθεί όχληση. Και μετά μένει η ανάπλαση των πεζοδρομίων στην οδό Δημητρίου Κούτσικα (Μπούκας)”.