Συνεργασία του Δημήτρη Πτωχού με τον Κώστας Βλάση για μια σειρά από θέματα (vid)

Ο σχεδιασμός της περιφερειακής αρχής του Δημήτρη Πτωχού έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται ανά τους νομούς, και επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την Αρκαδία, τέθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης με τον Βουλευτή Κώστα Βλάση. Συνεργασία εξαιρετικά εποικοδομητική η οποία -όπως σημειώθηκε- είχε και αποτελέσματα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και κατά τη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα κυρίως της Αρκαδίας, με τους δύο άνδρες να υπογραμμίζουν σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ την ιδιαίτερη βαρύτητα της τακτικής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ θεσμών και φορέων ενώ συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης της περιοχής. Ο Περιφερειάρχης, κος Πτωχός, ευχαρίστησε τον «φίλο Κώστα» για την παραγωγική και ουσιαστική κουβέντα γύρω από το αναπτυξιακό πλάνο της νέας Περιφερειακής Αρχής και τόνισε ότι μαζί μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο.

Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης είπε: «Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ένας πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που ένας νέος άνθρωπος βρίσκεται σε αυτό το πόστο με αποτέλεσμα να μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των Πελοποννησίων και των Αρκάδων. Πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα να βρεθούμε από κοντά, εξέφρασα κάποιες δικές μου ιδέες για το πώς μπορεί ο τόπος μας, η Αρκαδία και οι Δήμοι της να προχωρήσουν μπροστά. Χαίρομαι που διαπίστωσα ότι υπάρχει ήδη έτοιμο ένα σχέδιο από την Περιφέρεια και με τις δικές μας πινελιές και την προσωπική μου στήριξη θα προχωρήσουμε πολλά πράγματα.»

Πηγή: https://www.drt915.gr