Στην Πάτρα το Τηλυκράτης – Καλαμάτα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λευκάδας

Σε ουδέτερο γήπεδο ορίστηκε από την Super League 2 η αναμέτρηση Τηλυκράτης – Καλαμάτα για την 18η αγωνιστική στο Νότιο όμιλο, την προσεχή Κυριακή 11/2.

Η αρμόδια επιτροπή έκρινε ακατάλληλο το στάδιο Λευκάδας και όρισε το ματς στο γήπεδο Αγυιάς στην Πάτρα.

Τηλεοπτικό θα είναι το ντέρμπι κορυφής Καλλιθέα – Ηλιούπολη με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα την Δευτέρα 12/2.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους εξέδωσαν οι «Nortenos» και εστιάζουν μεταξύ άλλων στον ορισμό της αναμέτρησης Τηλυκράτης – Καλαμάτα στην Αγυιά!

Η ανακοίνωση τους:

«Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε! Το αξίωμα, ισχύει για τον κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, που πίστεψε στην ομάδα και μόνον. Ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει τα ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ και τους παίκτες, που προσπαθούν για ότι μπορούν. Δεν ισχύει για τον συφερτό, που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς.

Οι δήθεν θεατρινίστικες στεναχώριες ηθοποιών που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, μας διασκέδασαν. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, αυτοί που έχουμε την απόλυτη ατυχία να διαχειρίζονται τις τύχες της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ προχωρούν με ευλάβεια στο σχέδιο τους. Σαν σε σενάριο μαφιόζικης ταινίας, παραχωρούν το γήπεδό μας στον άμεσο ανταγωνιστή μας ώστε να έχει την δυνατότητα να μάθει την Αγυιά και στο επόμενο παιχνίδι να έχει την ευκαιρία να είναι εξοικειωμένη με τον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι δεν σέβονται την Πάτρα και τον κόσμο. Μην ανησυχείτε, όλα εδώ πληρώνονται!!!

Αυτά τα ανθρωπάκια,, νομίζουν οτι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι τσιφλίκι τους.
Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Αυτοί, που πέρσι κατέστρεψαν τα πάντα, είναι εδώ να ολοκληρώσουν το έργο τους. Θυμίζουν τακτικές 1.70 και τους ευχαριστούμε που μας ξυπνούν τέτοιες μνήμες!

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, ανήκει στον λαό της!!!
Ο λαός της, ξέρει πως να την ξεβρωμίζει από καρκινώματα. Το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές και θα το αποδείξει πάλι!

Με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν παίζει ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ήρθε η στιγμή, άπαντες να αντιδράσουμε στο έγκλημα που συντελείται στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Απέναντι σε αυτούς που εδώ και έναν χρόνο δεν έχουν την δυνατότητα ούτε να αλλάξουν Δ.Σ.. Αλήθεια , γιατί? Γιατί δεν εξυπηρετεί τον σκοπό τους. Απέναντι σε αυτούς, που επι εξι μήνες, άφησαν απλήρωτη την ομάδα, πέρσι. Απέναντι σε αυτούς που δεν μπόρεσαν ούτε αδειοδότηση να βγάλουν, λόγω χρεών. Απέναντι σε αυτούς, που απαξιώνουν να δώσουν απαντήσεις για την καταστροφή, που έρχεται, ακυρώνοντας μέχρι και “στημένη συνέντευξη”. Απέναντι σε αυτούς, που διέλυσαν τα πάντα και προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά αλλά ο στόχος τους έμεινε ίδιος και απαράλλαχτος:: Η απαξίωση και ο υποβιβασμός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ!!!

Τα σκοτεινά σας σχέδια, θα βρουν τοίχο! ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ»

Super League 2: Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
15:00 Παναθηναϊκός Β΄- Χανιά (“Απ. Νικολαΐδης”)
15:00 Διαγόρας – Ολυμπιακός Β΄ (Ρόδου)
15:00 Γιούχτας – Αιγάλεω (“Θ. Βαρδινογιάννης”)
15:00 Τηλυκράτης – Καλαμάτα (Αγυιάς)
15:00 Ιωνικός – Παναχαϊκή (Νεάπολης)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
16:00 Καλλιθέα – Ηλιούπολη (“Γρ. Λαμπράκης – Action 24)