Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξε και έχασε σε φιλικό με τον Τζόκοβιτς για φιλανθρωπικό σκοπό (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε και με την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στους Νόβακ Τζόκοβιτς και Αρίνα Σαμπαλένκα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να έχουν ταξιδέψει με όνειρα για διάκριση στη Μελβούρνη, στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζονται για το Αυστραλιανό Open και αντιμετώπισαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν αγώνα για καλό σκοπό. Ο Έλληνας τενίστας συμμετείχε στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του «Νόλε» και έδωσε έναν αγώνα επίδειξης μαζί του στο πλαίσιο του «Night with Novak and friends» στη Rod Laver Arena και έχασε με σκορ 6-3 (παίχτηκε ένα και μοναδικό σετ).

https://twitter.com/i/status/1745355195893067813

Το κύριο ζήτημα, βέβαια, για τον Τσιτσιπά, είναι το γεγονός πως ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση του. Μάλιστα, κυκλοφορούν αρκετά βίντεο στα social media, στα οποία κάνει αρκετούς μορφασμούς και είναι ξεκάθαρο πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Κι όλα αυτά, μόλις μερικές ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά στην Αυστραλία.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι (Νο.125) στον πρώτο γύρο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς, γεγονός, όμως, που δεν τον κάνει κατώτερο, αφού είναι ένας σπουδαίος και ποιοτικός αθλητής. Σε περίπτωση που ο Έλληνας τενίστας ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιταλού και προχωρήσει στον θεσμό, μπορεί να διασταυρωθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στον περσινό τελικό του τουρνουά. Μέχρι, όμως, να βρει στον δρόμο του τον Σέρβο θα έχει σχετικά… δύσβατο μονοπάτι. Κατά σειρά, οι τενίστες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει είναι ο Τζόρνταν Τόμπσον, ο Λορέντζο Μουσέτι και ο Τέιλορ Φριτζ.