Σε εορταστικό κλήμα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Κορώνη και Ασίνη του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Το σύνθημα για την έναρξη της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου έδωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος στην Κοινότητα Κορώνης, με μουσικές συναυλίες, κεράσματα, χορευτικά παιδικών ομάδων και θεατρικές παραστάσεις για όλους!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου έγινε φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του οικισμού Ασίνης, καθώς και του εορταστικού στολισμού, με τη διεξαγωγή θεατρικής παράστασης για τους μικρούς και τους μεγάλους με τίτλο “Της προ-προ-προγιαγιάς η χριστουγεννιάτικη συνταγή”. Η Αθηναγόρειος Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορώνης ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης, ενώ προσέφερε πλούσια κεράσματα και πραγματοποίησε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό!

Τη Κυριακή, 3 του μήνα, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Κορώνης, καθώς και ο εορταστικός στολισμός της πόλης, με τη διεξαγωγή μουσικής συναυλίας από το συγκρότημα “Banda Morena”, σε ρεπερτόριο ελληνικής και ξένης μουσικής που παρέσυρε τους πολίτες της Κορώνης σε ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνης συνδιοργάνωσε την εκδήλωση, ενώ μαθητές από τα εκεί σχολεία είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Μέλη της χορευτικής ομάδας «dance Koroni» με υπεύθυνη την κα Νικολακοπούλου παρουσίασαν ευρωπαϊκούς χορούς, ενώ μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης προσέφεραν έναν υπέροχο μπουφέ με παραδοσιακά κεράσματα σε Ασίνη και Κορώνη. 

Ο αντιδήμαρχος Κορώνης Δημήτρης Σιψάς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνης, Νίκος Γιαλλελής, μαζί με τους προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Ασίνης και Κορώνης, φωταγώγησαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και απελευθερώθηκαν στον ουρανό τα φωτεινά πυροτεχνήματα, δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα! 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Κοινοτικών Συμβουλίων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Συλλόγου Επαγγελματιών από όλες τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης.