Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» – Η απάντηση της τραγουδίστριας για τη «δεύτερη ευκαιρία»

Ο Αντώνης Ρέμος απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και οι δύο καλλιτέχνες είχαν έναν σύντομο διάλογο.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας στη Δέσποινα Βανδή, η οποία καθόταν ακριβώς δίπλα του στην άκρη της πίστας: «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα ερθούνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;».

«Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί», του είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο να μπερδεύεται για την εκπομπή, στην οποία συνυπήρξαν τηλεοπτικά. Η τραγουδίστρια τότε, του θύμισε ότι ήταν στο Rising Star, ενώ δεν δίστασε να ανακοινώσει στο μικρόφωνο πως θα ξαναβρεθούν τηλεοπτικά μαζί. «Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε», του είπε η Βανδή, με τον Αντώνη Ρέμο να της απαντά: «Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου εσύ».

@antonisderiz #vandi#remos #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

«Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με τη Βανδή να τον διακόπτει. Ο Αντώνης Ρέμος τότε, συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η τραγουδίστρια φυσικά, δεν άφησε το σχόλιό του να πέσει κάτω και του έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας πλατιά, για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Θέλοντας να διακόψει τη συζήτηση εν τέλει, η Δέσποινα Βανδή του είπε χιουμοριστικά: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».