Παναγιώτης Καρβέλας: «Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του Πυλιακού λαού και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό»

Με 54,95% και την ενσωμάτωση στο 100% η επικράτηση του Παναγιώτη Καρβέλα στον δήμο Πύλου Νέστορος. O δήμαρχος συνεχίζει και για την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην τηλεόραση BEST ο Παν. Καρβέλας σημείωσε: «Πραγματικά είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα για τον συνδυασμό μας, για τον λαό του δήμου Πύλου Νέστορος».

Συνέχισε «Αγωνιστήκαμε, παλέψαμε και πετύχαμε μια καθαρή νίκη. Τα επόμενα χρόνια είναι πραγματικά δημιουργικά και θα ωθήσουν τον Δήμο Πύλου – Νέστορος στη νέα εποχή.»

Όπως σημείωσε «Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην σκληρή δουλειά που είχαμε κάνει και στον καθαρό αγώνα, στην εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που δείξαμε. Δεν συμβιβαστήκαμε πουθενά, κάναμε αυτό που πιστεύαμε και ήθελε ο Πυλιακός λαός.»

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του «Η ομάδα που είχαμε ήταν πολύ δυνατή και πετύχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πίστευα σε αυτή την νίκη. Πίστευα και πιστεύω πάντοτε ότι οι συνδημότες μας ξέρουν και γνωρίζουν ότι όταν του κοιτώ στα μάτια ότι λέω την αλήθεια. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του Πυλιακού λαού και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.»

Όσο για τις στοχεύσεις της επομένης ημέρας σημείωσε «Την πρώτη 4ετία αφιερώσουμε πολύ χρόνο να φέρουμε το δήμο μας στην κανονικότητα και τώρα προχωράμε με βήματα σταθερά μπροστά»