Ο Γιώργος Χιουρέας νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης– «Ο κόσμος αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής»

Με ποσοστό 55,83% ο Γιώργος Χιουρέας κέρδισε την μάχη του σταυρού στη Δυτική Μάνη και παραλαμβάνει τα ηνία του δήμου.

«Ο κόσμος μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τον τίμιο αγώνα που έκαναν, κι εσάς που μας δώσατε βήμα αρκετές φορές. Ο κόσμος αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής. Μέχρι τώρα είχαμε ένα άλλο μοντέλο στη δημαρχία. Ο κόσμος έδειξε ότι κουράστηκε και θέλει να πάμε παρακάτω. Έχουμε όραμα, όρεξη και γνώσεις να πάμε το δήμο μας  ένα βήμα παραπέρα» δήλωσε στην τηλεόραση BEST ο Γιώργος Χιουρέας αμέσως μετά την τελική καταμέτρηση των ψήφων στα 30 εκλογικά τμήματα του δήμου.

Στο 100% της ενσωμάτωσης και ποσοστό συμμετοχής ήταν 41,70%  και ο συνδυασμός του κ. Χιουρέα έλαβε 2.113 ψήφους φτάνοντας στο 55,83%. Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει 11 έδρες και ο Παναγιώτης Μπασακος που έλαβε  44,17 % και 1.672 ψήφους θα έχει 3 έδρες.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Μάνης, ο οποίος παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εκλογών στην έδρα του Δήμου, την Καρδαμύλη, επισκέφθηκε και τον Κάμπο, την έδρα του πρώην Δήμου Αβίας, αλλά και το Σταυροπήγιο και ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και προφανώς και τους συνυποψηφίους του, δηλώνοντας πως θα… μιλήσει με έργα.
Ο κ. Χιουρέας, ο οποίος έχει δώσει τα δικά του δείγματα γραφής -αν και πολύ νέος- σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά του, στο τοπικό επιχειρείν, ζώντας μόνιμα στη Μάνη, δίνει ιδιαίτερο βάρος και στην ενότητα, που είναι για τον ίδιο, μεγάλο ζητούμενο την επόμενη ημέρα.