Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ιωαννίδη

Η εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιβραβεύσει τον Φώτη Ιωαννίδη με νέο, πολυετές συμβόλαιο και ταυτόχρονη (σημαντική) αύξηση των αποδοχών του, ούτως ώστε να συμβαδίζει με το status και το ρόλο που έχει πλέον στην ομάδα, έγινε πράξη το μεσημέρι της Τετάρτης (10/5).

Με τον 23χρονο διεθνή Έλληνα επιθετικό να πηγαίνει στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ στα Βριλήσσια, προκειμένου να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ιωαννίδης, εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην εφετινή, πρωταθληματική πορεία του στη Super League (μολονότι αυτή όπως φαίνεται δεν θα συνοδευτεί με τον τίτλο), “δένει” πια το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε επικύρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις”.

Ο Έλληνας στράικερ που είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φέτος που έχει το απόλυτο 35/35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μετράει επτά γκολ και τρεις ασίστ πραγματοποίησε την καλύτερη του σεζόν φέτος και είδε την πορεία του να ανταμείβεται με νέο τετρατές συμβόλαιο.

Ο Ιωαννίδης άλλωστε φέτος έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας καθώς τα επτά γκολ που έχει σκοράρει είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη επαγγελματική του σεζόν σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό.