Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Βέρμπιτς – Αλβίνα μετά τα σεξουαλικά υπονοούμενα σε βάρος του ποδοσφαιριστή

Στα «χαρακώματα» για την επιμέλεια του δυο ετών γιου τους οι σχέσεις Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αλβίνα Τσαρένκο, μετά τα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 28χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με την τρανς φίλη του από την Σλοβενία και τις μηνύσεις σε βάρος της 29χρονης influencer για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ήδη, όπως έχει αποκαλύψει ο Σλοβένος Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών και η Αλβίνα Τσαρένκο για δύο, της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πλευρά της 29χρονης Ουκρανής περνά στην αντεπίθεση και καταθέτει μηνύσεις, σε πρώτη φάση κατά της μιας από τις πέντε συνολικά νταντάδες του δυο ετών Μέι, η οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άσσου του Παναθηναϊκού είναι εκείνη που κατηγορεί την Αλβίνα για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Από την πλευρά της η καλλονή από την Ουκρανία κατηγορεί τη νταντά για κλοπή χρυσαφικών της μεγάλης αξίας.

Στην μήνυσή της η Αλβίνα Τσαρένκο αναφέρεται σε κατασκευασμένη σε βάρος της κατάθεση από τη νταντά που στόχο έχει να πλήξει την προσωπικότητα της. Η Ουκρανή θεωρεί  ότι τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιπες νταντάδες που έχουν καταθέσει υπέρ του Βέρμπιτς είναι υποκινούμενες από τον ίδιο.

Αύριο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας και στο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί και η αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει από την περασμένη εβδομάδα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου όταν η 29χρονη αρνήθηκε ως όφειλε αν του δώσει το παιδί τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Α.Τ της Γλυφάδας. Σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού εξακολουθεί να ισχύει η προσωρινή διαταγή του μονομελούς πρωτοδικείου Χαλκίδας όπου σύμφωνα με αυτή παραχωρείται στην 29χρονη με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να έχει το δικαίωμα της επικοινωνίας μέχρι την οριστική απόφαση.

Μετά το επεισόδιο και την ανταλλαγή μηνύσεων η πλευρά Βέρμπιτς προχώρησε σε αίτηση ανάκλησης διεκδικώντας εκείνη την επιμέλεια του παιδιού μέχρι την οριστική έκδοση της απόφασης.

Οι δυο πλευρές αν δεν προκύψει κάτι άλλο θα βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες και στις 4 Απριλίου για την εκδίκαση της τακτικής αγωγής για την επιμέλεια του παιδιού στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Όπως λέει ο δικηγόρος της influencer Αλβίνας Τσαρένκο, ποινικολόγος Δημήτρης Βιδάκης, η 29χρονη σκοπεύει να δώσει μεγάλο αγώνα προκειμένου να κερδίσει μια και καλή την επιμέλεια του παιδιού της.

«Η εντολέας μου ήρθε στην Ελλάδα με το ανήλικο παιδί της ως πρόσφυγας από την εμπόλεμη Ουκρανία, αποκλειστικά για να είναι κοντά στον πατέρα του, ο οποίος από τον Ιούλιο μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που φέρεται να προσάπτει κατά του Βέρμπιτς, έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και την προστασία του ανηλίκου παιδιού. Αρνήθηκε για πρώτη φορά να του δώσει το παιδί την Τετάρτη γιατί την προηγούμενη φορά της τον είχε επιστρέψει χτυπημένο με αποτέλεσμα να τον δει ιατροδικαστής. Όλες οι κατηγορίες εναντίον της είναι κατασκευασμένες και θα καταρρεύσουν σύντομα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» επισημαίνει ο κ. Βιδάκης.