Αλέξης Κούγιας: Τηλεφώνησε έξαλλος στον Ευαγγελάτο που μίλησε για “αρσενικό Πισπιρίγκο” – Η αντίδραση του παρουσιαστή (vid)

Παρέμβαση στο Live News έκανε τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου για να επιπλήξει τον Νίκο Ευαγγελάτο και να το προειδοποιήσει ότι παρανομεί.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε το 62χρονο πατέρα που αποπειράθηκε να σκοτώσει τα δύο του παιδιά με υγραέριο «αρσενικό Πισπιρίγκο» και ζήτησε να τιμωρηθεί βαρύτατα.

Η τοποθέτηση αυτή έφερε την άμεση, τηλεφωνική παρέμβαση του ποινικολόγου για να δηλώσει ότι η αναφορά αυτή είναι παράνομη καθώς παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας της εντολέως του.

«Παρεμβαίνω γιατί παρά τις προειδοποιήσεις μου για το τεκμήριο αθώοτητος εσείς συνεχίζετε το ίδιο πράγμα με το οποίο καταστήσατε κατηγορουμένη μια χαροκαμένη μάνα.

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα θέλοντας να δώσετε έμφαση στην αντικοινωνική συμπεριφορά ενός ανθρώπου να λέτε ότι πρόκειται για έναν αρσενικό Πισπιρίγκο;

Είναι παράνομη συμπεριφορά.

Θα κάνω αυτό που πρέπει αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε την κοινή γνώμη ξεκίνησε να λέει ο κ. Κούγιας επαναλαμβάνοντας ότι η εντολέας του είναι μια χαροκαμένη μάνα αλλά και ότι η παραπομπή της σε δίκη πατάει σε πορίσματα που δεν είναι βάσιμα.

Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι είναι δικαστική απόφαση γιατί σας βολεύει, επί 1,5 χρόνο έχετε θέματα για τις εκπομπές σας. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, όπως ο προηγούμενος που έβγαινε σαν κλαρινογαμπρός, εγώ δεν το ανέχομαι.

Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Και έχετε βρει και κάτι νούμερα δικηγόρους και ιατροδικαστές και σας προωθούν τις εκπομπές σας!

Για ποιον λόγο κάνετε εκπομπές πριν βγει η δικαστική απόφαση; Άλλο είναι να ομολογήσεις την πράξη. Είναι το ίδιο με αυτόν που αρνείται την πράξη.

«Πρέπει να κινήσετε τις διαδικασίες που πρέπει αλλά κι εγώ θα κάνω τη δουλειά μου» του απάντησε ο δημοσιογράφος προτρέποντάς  τον να κινηθεί νομικά εναντίον του αν το επιθυμεί.