Μεταγραφική ενίσχυση της Εράνης Φιλιατρών με τον Πολωνό αμυντικό Σίμον Μρόζκο συμφωνία και με τον Αποστόλη Κοτσιανούλη

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Πολωνού αμυντικού Σίμον Μρόζκο. Ο Σίμον Μρόζκο αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο στην Πολωνία, με ομάδες όπως η Γκόρνικ Ζάμπρζε και η Έλμπλαγκ.

Ο Μρόζκο ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκόρνικ Ζάμπρζε, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στην Έλμπλαγκ, με την οποία έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία της Πολωνίας.

Η ανακοίνωση της Εράνης για τον Μρόζκο:

Το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την ολοκλήρωση μιας εκ των πιο ξεχωριστών μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου, ολοκληρώνοντας την επίτευξη της συμφωνίας με τον 23χρονο Πολωνό αμυντικό Szymon Mroczko.

Ο νεαρός κεντρικός οπισθοφύλακας με πολλές παραστάσεις και πολυάριθμες συμμετοχές στην πρώτη Εθνική κατηγορίας της χώρας του καταφθάνει στα Φιλιατρά γεμάτος όρεξη για να αποδείξει την αγωνιστική του αξία και να αναδειχθεί στις εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας δια μέσου της Εράνης.

Ενισχύθηκε και με Κοτσιανούλη

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοίνωσε την μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού  Αποστόλη  Κοτσιανούλη, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του 23χρονου Πολωνού αμυντικού Σίμον Μρόζκο.

Ο Κοτσιανούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τα χρώματα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την φανέλα της πρωτοπόρου Κορίνθου, από την οποία και αποκτήθηκε.

Η ανακοίνωση για Κοτσιανούλη:

Μεταγραφή με άρωμα Superleague 2 για την ομάδα μας που εντάσσει στο δυναμικό της τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Αποστόλη Κοτσιανούλη.

Ο ταχύτατος νεαρός άσος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική με τα χρώματα της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον 3ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, με την φανέλα της πρωτοπόρου ΠΑΣ Κορίνθου, από την οποία και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδας μας.