Φρικτό έγκλημα στη Μεσσήνη: 81χρονος σκότωσε με βαριοπούλα τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε…

Ακόμη ένα αποτρόπαιο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας παγώνει το πανελλήνιο. Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι στην περιοχή Μπούκα της Μεσσήνης, όταν ο γιος ενός ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους και αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας του είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άνδρας, 81 ετών, τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο 81χρονος φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και στη συνέχεια έστρεψε μαχαίρι στο λαιμό του, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Το ανδρόγυνο βρέθηκε σήμερα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι από τον γιό τους, στο σπίτι που διέμεναν στην περιοχή.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συλλογή στοιχείων, που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και εξελίσσονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας. Στον τόπο του εγκλήματος έχουν σπεύσει αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος.

Τα δύο άψυχα σώματα εντοπίστηκαν στο σπίτι τους λίγο μετά τη 13.00 σήμερα το μεσημέρι, ο γιος του ζευγαριού .

Ο γιος του ζευγαριού είναι αυτός που εντόπισε τους γονείς του νεκρούς και ειδοποίησε τις Αρχές ενώ στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 81χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν ψάλτης, με έντονη κοινωνική προσφορά και δραστηριότητα, είχε επιχείρηση με γεωργικές εκμεταλλεύσεις και γεωτρήσεις και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονισμένοι οι συγχωριανοί του ζευγαριού

“Αυτό που έχει συμβεί είναι συγκλονιστικό. Δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε εκεί. Ήταν ήρεμος άνθρωπος” ανέφερε γείτονας του ζευγαριού στην ίδια εκπομπή.

Η έρευνα για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, αν και μέχρι στιγμής τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία παραμένουν αδιευκρίνιστα.