Καλαμάτα: Ανακοινώθηκαν ο νέος προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ο στόπερ Στέργιος Δημόπουλος – Τέλος ο Βασιλόγιαννης

Ταχύτατα διευθέτησαν καθώς φαίνεται οι νομικοί της ΠΑΕ Καλαμάτα την υπόθεση που εκκρεμούσε με τον Σκοπιανό προπονητή Ίλτσο Γκεοργκιόφσκι και πριν από λίγα λεπτά η μεσσηνιακή ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στη θέση του προπονητή.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Μακεδόνας προπονητής στην εικοσαετή καριέρα του έχει βρεθεί στον πάγκο αρκετών ομάδων Β και Γ κατηγορίας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο κόουτς της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει με την Μαύρη Θύελλα τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Δηλώσεις Περικλή Αμανατίδη

Ευχαριστώ τον κ. Πρασσά και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι να δουλέψω στην Καλαμάτα.

Μια καταπληκτική πόλη να ζεις και να μπορείς να υλοποιείς τις ιδέες σου. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους και καινούριους συνεργάτες αλλά το πιο συναρπαστικό είναι να προπονείς τη Μαύρη Θύελλα. Νομίζω ότι ωρίμασαν οι συνθήκες και έχει έρθει η στιγμή η Καλαμάτα να γευτεί τη χαρά της ανόδου στη Σουπερ Λιγκ.

Από την Καρδίτσα στην Καλαμάτα ο Στέργιος Δημόπουλος, το όνομα του οποίου ακουγόταν όλες αυτές τις ημέρες ως προς την πρώτη επιλογή του Περικλή Αμανατίδη, επίσημου πια προπονητή του συλλόγου μετά τις ταχύτατες νομικές ενέργειες των εκπροσώπων της ΠΑΕ. 

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο νωρίτερα από την ΠΑΕ Καλαμάτα. 

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου. Είναι 33 ετών, γεννημένος 25-5-90, αριστεροπόδαρος στόπερ με ύψος 1.80.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Καρδίτσας και επαγγελματικό ποδόσφαιρο έπαιξε από το 2013 μέχρι και το 2017 στην Αναγέννηση και την Λάρισα.
Τα επόμενα δυόμισι χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΓΣΠ Βόλου, ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές του στον Λεβαδειακό και την Βέροια.
Από το 2021-2023 φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητα του την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.”

Αντίο σε Βασιλόγιαννη

Στον αντίποδα, την πόρτα της εξόδου περνά ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβολαιό του με την μεσσηνιακή ΠΑΕ

Η ανακοίνωση 

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”