Η Αρμάνι Μιλάνο αντίπαλος των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι-γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη

Η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο περιθώριο της τελετής απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Για αυτό το φιλικό προς τιμή του V-Span ο τεχνικός της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα ανέφερε: “Η Αρμάνι Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη και τιμάτε από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω, αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά κα για την Αρμάνι Μιλάνο, η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή”.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, εκτός από τη γιορτή προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη, θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό -κεκλεισμένων των θυρών- με τους νταμπλούχους Ελλάδας την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου.

Το promo VIDEO για την ξεχωριστή ημέρα του Σπανούλη

Μετά την ανακοίνωση για την παρουσία της Αρμάνι στο ΣΕΦ, στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην ανάρτηση ενός promo VIDEO.

Το χρόνο αντίστροφα μετράνε στον Ολυμπιακό για τη 17η Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ο Βασίλης Σπανούλης θα ζήσει την απόλυτη τιμή, βλέποντας τη φανέλα με το No7 να ανεβαίνει στο ΣΕΦ, κάτι που δεν έχει συμβεί για κανέναν άλλο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως το παρών στη λαμπρή τελετή θα δώσει και η Αρμάνι Μιλάνο, για ένα φιλικό προς τιμήν του Kill Bill, ενώ λίγο αργότερα δημοσιοποίησε στα social media ένα promo VIDEO για αυτή τη σπουδαία ημέρα που πλησιάζει.

Στο συγκεκριμένο VIDEO υπάρχουν παιδικές φωτογραφίες του Σπανούλη, νικητήρια καλάθια του, αλλά και δηλώσεις του ίδιου, του Κώστα Παπανικολάου και του Γιώργου Πρίντεζη.