Καινούργιου: Έξαλλη με τον δικηγόρο Θεοδωρόπουλο και την μπηχτή για τις πλαστικές της – “Είστε απλά γελοίος, ποτέ ξανά εδώ” (vid)

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για να μιλήσει για την υπόθεση στον Κολωνό.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο δικηγόρος, ο οποίος βιαζόταν να αποδεσμευτεί για να πάει στα δικαστήρια, είπε πως “Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλημέρα”, λέει ο δικηγόρος και χάνεται από τη ζωντανή σύνδεση.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε την μπηχτή να πέσει κάτω και απάντησε on air.

“Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- απλά γελάω, αν και γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική” απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί… Το κλείνουμε”, κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.