Ερυθρόλευκος μέχρι το 2024 ο Φορτούνης! (vid)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 και δέχθηκε μείωση στον μισθό του κατά το ήμισυ.

Επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Φορτούνης επέκτειναν τη συνεργασία τους και θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός δέχθηκε μείωση στον μισθό του κατά το ήμισυ.

Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών, που θα πάρει πάλι τη φανέλα με τον αριθμό “7”, θα συμμετάσχει στην προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο (27/08) το πρωί και ο Κορμπεράν θα κρίνει πότε θα τον ενεργοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια του.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Φορτούνη για επέκταση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια, κάτι που επισημοποιήθηκε και πλέον ο παίκτης ετοιμάζεται να ανεβάσει και πάλι “στροφές”.

Οι συζητήσεις ευοδώθηκαν στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ο Φορτούνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στο λιμάνι για ακόμα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη μέχρι το 2024.

Ο Έλληνας μέσος μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, δήλωσε το εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου και το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά και να τα δώσω όλα ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!”.