“Δημιουργική Πρωτοβουλία”: Εκδήλωση στην πλατεία Άριος για τις 10+1 δράσεις και έργα με την παρουσία του Θανάση Βασιλόπουλου και πλήθος κόσμου

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Άριος, στην εκδήλωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» χθες, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. 

Στην εκδήλωση που αφορούσε τη Δημοτική Ενότητα Άριος, μίλησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος. 

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Στέλνει όμως και ένα ισχυρό μήνυμα για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας, την σκληρή και καθημερινή δουλειά μας, για να κάνουμε το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος στην έναρξη της ομιλίας του.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού του, μίλησε για τις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν το σύνολο των Κοινοτήτων, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά σε έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού και αφορούν κάθε μία από τις Κοινότητες της Δημοτική Ενότητας.

«Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε τα προβλήματά σας, μπορούμε, όλοι μαζί να κάνουμε τη Δημοτική Ενότητα Άριος και συνολικά το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο. Οι βάσεις έχουν τεθεί, το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, είναι εφαρμόσιμο», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Άριος και τους υποψηφίους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Άριος, Αριοχωρίου, Αλωνίων, Άμμου, Ανεμομύλου και Ασπροπουλιάς. 

ΑΠΟΨΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΟΥΡΙΑ

Απόψε, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30 η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» έχει προγραμματίσει εκδήλωση στη Δημοτική Ενότητα Θουρίας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Θουρίας.