Βασίλης Τζαμουράνης: Ο Θανάσης Βασιλόπουλος αποφεύγει το ντιμπέϊτ έχοντας κάθε λόγο να αρνείται την κριτική και τις ευθύνες του

Ο νυν δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο μόνος από τους τέσσερις υποψήφιους δημάρχους Καλαμάτας που φοβάται την τηλεμαχία (ντιμπέιτ).

Ο Βασίλης Τζαμουράνης και η ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ έχουν δηλώσει δημόσια την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί σε κοινά αποδεκτό πλαίσιο. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής τηλεμαχίας.

Ο μόνος που κρύβεται είναι ο απερχόμενος δήμαρχος. Γιατί βρίσκεται στην… πλεονεκτική θέση να εκμεταλλεύεται την προστασία των πολιτικών και επικοινωνιακών συστημάτων που τον στηρίζουν απροκάλυπτα και προσπαθούν πάση θυσία να τον επιβάλλουν στους πολίτες για άλλα 5 χρόνια – ενάντια σε κάθε απτή απόδειξη ότι υπονομεύει το μέλλον και την προοπτική του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Θ. Βασιλόπουλος έχει βέβαια κάθε λόγο να αποφεύγει την κριτική και τις ευθύνες του, για την 4ετή αδράνεια και αναποτελεσματικότητά του σε όλα τα σοβαρά ζητήματα:

Ατελείωτες καθυστερήσεις ώριμων έργων – απόλυτη πολεοδομική στασιμότητα – πλήθος εξαγγελιών του 2019 που δεν υλοποιήθηκαν (ούτε καν ξεκίνησαν!) – οπισθοχώρηση στον τουρισμό – οπισθοχώρηση στα προβλήματα της καθημερινότητας (κυκλοφοριακό, καθαριότητα κ.ά.) – κανένα νέο σχολικό έργο – εγκατάλειψη των συνοικιών και των χωριών – καμία έμπρακτη πρόνοια και σοβαρός σχεδιασμός για τα ΑΜΕΑ – κανένα μεγάλο έργο για το παρόν και το μέλλον της πόλης και του Δήμου.

Η νυν δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος γνωρίζουν καλά ότι τα προεκλογικά τους τσιμέντα και η ρουσφετολογική τους μικροπολιτική δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική. Γι’ αυτό και είναι συνεπείς μονάχα σε ένα πράγμα:

Όπως ακριβώς έκαναν σε όλη τη θητεία τους (παραβαίνοντας ακόμα και το νόμο), έτσι και τώρα, αποφεύγουν με κάθε τρόπο τη λογοδοσία προς τους πολίτες.