Γ’ Εθνική 3ος όμιλος: Συνεχίζει ακάθεκτη στην 1η θέση η Κόρινθος – Αυτοκτόνησε η Εράνη με ακόμα ένα Χ στην έδρα της

Οι πρωτοπόροι λοιπόν νίκησαν  στο ντέρμπι  στον Ισθμό και τον Παναιγιάλειο με 1-0 και εκμεταλλεύτηκαν έτσι την ήττα  του Αστέρα στην  Βάρη μάλιστα με 1-3  από  τον Ιάλυσο  (!), αλλά  και την νέα  απώλεια βαθμών της Ρόδου, αυτή την στο Σμαραγδένια Νησί, ισοπαλία 0-0 με τον δυνατό  Παναργειακό του Γιώργου Βαζάκα  και αποσπάστηκαν πλέον  με πέντε βαθμούς στην κορυφή του ομίλου από  την 2η Ρόδο!

Στη μάχη  της ουράς τώρα,  η Εράνη “αυτοκτόνησε” φέρνοντας νέα  ισοπαλία  στα Φιλιατρά,  1-1 με την Ερμιονίδα, μην αφήνοντας έτσι  σχεδόν  καμία  ελπίδα  για την σωτηρία της.  Περίεργη  ήττα,  με 0-2 στην Βουπρασία  για την Βάρδα από την Ελλάς Σύρου, η Μύκονος επικράτησε στο Μεσολόγγι  επί  της ουραγού τοπικής ΑΕΜ με 1-3, η ΑΕΡΑ πήρε στην Ρόδο δύσκολα με 1-0 την Μαρκό, η Θύελλα  στη Ραφήνα 2-0  τον ΑΟ Πυλίου της Κω, ενώ τέλος,  ο Βύζας Μεγάρων θριάμβευσε στο τοπικό  ντέρμπι  με 0-1 στην Ελευσίνα  του Πανελευσινιακού…

Αναλυτικά τώρα, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία της εμβόλιμης και η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του 3ου ομίλου έχουν ως εξής:

Τα αποτελέσματα (16η αγωνιστική)

Α.Ε Μεσολογγίου – Α.Ε Μυκόνου 1-3

Α.Ε.Ρ Αφάντου – Γ.Σ Μαρκό 1-0

Εράνη Φιλιατρών – Α.Ε Ερμιονίδας  1-1

Θύελλα Ραφήνας – ΑΟ Πυλίου Κω 2-0

ΠΑΣ Κόρινθος – Παναιγιάλειος 1-0

Αστέρας Βάρης – Ιάλυσος 1-3

Πανελευσινιακός – Βύζας Μεγάρων 0-1

ΠΑΟ Βάρδας – Ελλάς Σύρου 0-2

Ρόδος – Παναργειακός 0-0.

Η βαθμολογία (16η αγωνιστική)

1. ΠΑΣ Κόρινθος 36

2. Ρόδος 31

3. Αστέρας Βάρης 30

4. Θύελλα Ραφήνας 30

5. Παναργειακός 29

6. Παναιγιάλειος 26

7. Γ.Σ Μαρκό 26

8. Ελλάς Σύρου 26

9. Α.Ε.Ρ Αφάντου 26

10. Πανελευσινιακός 24

11. Α.Ε Μυκόνου 22

12. ΠΑΟ Βάρδας 20

13. Ιάλυσος 20

14. Βύζας Μεγάρων 18

15. Α.Ο Πυλίου Κω 15

16. Α.Ε Ερμιονίδας 8

17. Εράνη Φιλιατρών 7

18. Α.Ε Μεσολογγίου 3.

Η επόμενη αγωνιστική (17η)

Α.Ο Πυλίου Κω – ΠΑΣ Κόρινθος

Βύζας Μεγάρων – Α.Ε.Ρ Αφάντου

Ελλάς Σύρου – Πανελευσινιακός

Α.Ε Ερμιονίδας – Α.Ε Μεσολογγίου

Γ.Σ Μαρκό – Αστέρας Βάρης

Α.Ε Μυκόνου – Ιάλυσος

Παναιγιάλειος – Εράνη Φιλιατρών

Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας

Ρόδος – Θύελλα Ραφήνας.

Κατήγγειλε επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος μέσω ανακοίνωσής του κατήγγειλε επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας από ανθρώπους της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Για “βίαιη επίθεση” και “εγκληματική συμπεριφορά” των ανθρώπων της Ρόδου έκανε λόγο ο Παναιγιάλειος στην ανακοίνωσή του στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

“Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει και να καταδικάσει την άνανδρη επίθεση, που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας μας, από ανθρώπους της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΣ Ρόδος-Παναιγιάλειος ΓΣ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η βίαιη επίθεση τους και η εγκληματική συμπεριφορά των διοικούντων του ΑΣ Ρόδου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Γεωργιάδη, δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την αποστολή της ομάδας μας προπηλακισμούς δέχτηκε και η διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού κατά την προσπάθειά της να πάει στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι διοικούντες της Ρόδου μη αποδεχόμενοι το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) εντός των τεσσάρων γραμμών, θέλησαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Με θράσος εκμεταλλεύτηκαν την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ απουσία αστυνομικής δύναμης και εισήλθαν στους χώρους των αποδυτηρίων, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, για να προπηλακίσουν αρχικά τη διαιτητική τριάδα. Και σαν να μην έφτανε αυτό μετέφεραν το μένος τους, άνευ λόγου και αιτίας και στον Παναιγιάλειο και τους ανθρώπους της αποστολής του, επιτιθέμενοι με βία.

Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον της ομάδας, που την περυσινή αγωνιστική περίοδο είχαν απευθυνθεί δύο φορές για να τους φιλοξενήσει, προκειμένου να κάνει η αποστολή της Ρόδου προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου την παραμονή αγώνων της με ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας. Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον της ομάδας που έκανε το καλύτερο δυνατό για τη φιλοξενία της ομάδας της Ρόδου, στο Αίγιο.

Βιαιοπράγησαν δηλαδή εναντίον μέλους της διοίκησης του Παναιγιάλειου, παρότι πέρυσι ο πρόεδρος της Ρόδου και τα μέλη που συνόδευαν την αποστολή έτυχαν της καλύτερης φιλοξενίας από τα μέλη της διοίκησής μας. Δεν θα πούμε ότι όλο αυτό το σκηνικό τρομοκρατίας που έστησαν εις βάρος της ομάδας μας είναι «ντροπή» για τους δράστες της Ρόδου, διότι δεν θα καταλάβουν την έννοια της λέξης.

Ωστόσο θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι οι σωστοί σύλλογοι και οι σωστές διοικήσεις δείχνουν την ανωτερότητά τους εντός του γηπέδου και στη φιλοξενία που κάνουν στις αντίπαλες ομάδες. Συγγνώμη που σας αποδείξαμε ότι δεν είστε καλύτεροι…

Συγγνώμη που δεν καθίσαμε να χάσουμε για να διασφαλίσουμε τη σωματική μας ακεραιότητα…

Συγγνώμη που σας αποδείξαμε ότι ο Παναιγιάλειος μπορεί να σας κοντράρει και μέσα στο γήπεδό σας…

Συγγνώμη που σας φιλοξενήσαμε άψογα όταν μας το ζητήσατε και μάλιστα δύο φορές…