Καλαμάτα: Απομάκρυνση των Μπενίτεθ και Καμπράλ – Πρόσληψη του Κλιάφα στη θέση γυμναστή τερματοφυλάκων

Η “Μαύρη Θύελλα” ξεκίνησε τις εκκαθαρίσεις στο πλαίσιο της ανανέωσης του ρόστερ της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και με σκοπό αυτή η αναπροσαρμογή στα πλάνα του προπονητή να αποδειχτεί ευεργετική και πιο ανταγωνιστική για τα επερχόμενα play offs που θα αναδείξουν και τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν παίρνοντας τα εισιτήρια για την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Oι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονταν από τον Μάκη Χάβο και έτσι συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, τα πρώτα από ακόμη τέσσερα πέντε που θα ακολουθήσουν.

Η ανακοίνωση

Λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χέρσον Καμπράλ και Μπράιαν Μπενίτεθ.

Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών.

Έναρξη συνεργασίας με προπονητή τερματοφυλάκων

Μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Καλαμάτα ο πρώην γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννης Ζαλαώρας, οι υπεύθυνοι του τεχνικού επιτελείου προεξέχοντος του Μάκη Χάβου αποφάσισαν να καταλήξουν σ΄ έναν παλιό γνώριμο τον Βασίλη Κλιάφα με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στον Παναιτωλικό και τον γνωρίζουν πολύ καλά από αυτή την κοινή τους θητεία.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Κλιάφα. Είναι 45 ετών και κατάγεται από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας.

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την διετία 2019-21 ήταν στον Παναιτωλικό με προπονητή τον Μάκη Χάβο και παρουσία σε 39 αγώνες. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.