Γ΄ Εθνική: Σεφτέ στις νίκες για την Εράνη, στην κορυφή η Κόρινθος και ήττα του Αστέρα Βάρης στη Ρόδο

Κεφάλι  στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πήρε η Κόρινθος  που νίκησε δύσκολα  πάντως με 1-0 στον Ισθμό την αδύναμη  ΑΕ Μεσολογγίου και εκμεταλλεύτηκε την ήττα  ΣΟΚ του Αστέρα Βάρης  στη Ρόδο από την ΑΕΡΑ, επίσης  με 1’0, η οποία  πάντως  τελευταία  (Αφάντου) είναι  πολύ  φορμαρισμένη…

Η Ρόδος  έριξε  στην έδρα  της “τεσσάρα” (4-0) επί του Βύζαντα  Μεγάρων, μένει  έτσι κοντά  στην κορυφή,  στην 4η θέση  μαζί  με τον Παναργειακό, οποίος  πήρε  στο ΔΑΚ Άργους  με σκορ 1-0 και αυτός  τον ιστορικό  και δυνατό  φέτος  Παναιγιάλειο.

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε εύκολα  με 3-1 του Ιάλυσου στην Ελευσίνα,  δεν έχει ακόμη  άγχος  για την σωτηρία  του, όπως και η Θύελλα Ραφήνας καθώς  επιβλήθηκε με 1-0 εντός  έδρας  της Ένωσης Ερμιονίδας.

Μεγάλη  νίκη  της Ελλάς  Σύρου με 1-2 μέσα  στην Κω στον ΑΟ Πυλίου, χαμόγελα  ελπίδας  για την παραμονή  και εδώ,  Όπως και  του αναγεννημένου εκ νέου Μαρκό που υπέταξε μέσα  στην Βουπρασία  μας τον ντεφορμέ  τελευταία  τοπικό ΠΑΟΒ και έτσι οι γηπεδούχοι  βλέπουν πια το μέλλον  τους  ως ιδιαίτερα δυσοίωνο…

Πρώτη  νίκη για την Εράνη  στη Γ’ Εθνική  φέτος,  2-0  αυτή θυμίσουμε  το μεσημέρι  στα Φιλιατρά  την υποτίθεται δυνατή… Μύκονο,  μια νίκη που δίνει  κάποιες  ελπίδες  στους “Μεσσήνιους” για την  σωτηρία  τους…

Με δυο γκολ του Μάριου Καραμπέτσου η Εράνη Φιλιατρών επιβλήθηκε 2-0 της ΑΕ Μυκόνου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της  14ης  αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν μετά από πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες και μπορούν να δουν με  περισσότερη  αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Καραμπέτσο να χτυπάει στο ξεκίνημα και στο τέλος. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε τον Οκτώβριο από τον Ο.Φ Ιεράπετρας, άνοιξε το σκορ στο 4’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34’ με ισάριθμα σουτ.

Η Εράνη είχε και ακυρωθέν γκολ του Ηλιόπουλου στο 1-0, ενώ σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν με τους Κωνσταντόπουλο, Μπάρκα.

Οι συνθέσεις:

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Πέππας, Κωνσταντόπουλος (89’ Φλαριώτης), Ηλιόπουλος (74’ Μπάρκας), Καραμπέτσος (89’ Σινάνι), Γκεβόρι (73’ Στραβάκος), Δημητρίου.

ΑΕ Μυκόνου: Φαρμάκης(46′ Ντούνης), Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρι, Πινεϊρο(75′ Παπαθανασίου), Μουρίκι, Πάγια(46′ Ράγια), Παπαδόπουλος(56′ Καλόγερας)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του 3ου ομίλου έχουν ως εξής:
Τα αποτελέσματα 14η αγωνιστική

ΑΕΡ Αφάντου – Αστέρας Βάρης 1-0

ΑΟ Πυλίου Κω – Ελλάς Σύρου 1-2

Εράνη Φιλιατρών – ΑΕ Μυκόνου 2-0

Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Ερμιονίδας 1-0

ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΕ Μεσολογγίου 2-0

Παναργειακός – Παναιγιάλειος 1-0

Πανελευσινιακός – Ιάλυσος 3-1

ΠΑΟ Βάρδας – ΓΣ Μαρκό 0-1

Ρόδος – Βύζας Μεγάρων 4-0.

Η βαθμολογία 14η αγωνιστική

1. ΠΑΣ Κόρινθος 30

2. Αστέρας Βάρης 29

3. Ρόδος 29

4. Παναργειακός 29

5. Παναιγιάλειος 26

6. Πανελευσινιακός 24

7. Θύελλα Ραφήνας 24

8. ΓΣ Μαρκό 23

9. Ελλάς Σύρου 22

10. ΑΕΡ Αφάντου 22

11. ΑΕ Μυκόνου 18

12. ΠΑΟ Βάρδας 17

13. Ιάλυσος 16

14. Βύζας Μεγάρων 15

15. ΑΟ Πυλίου Κω 14

16. ΑΕ Ερμιονίδας 7

17. Εράνη Φιλιατρών 5

18. ΑΕ Μεσολογγίου 2.

Η επόμενη αγωνιστική (15η)

ΑΕ Μεσολογγίου – Εράνη Φιλιατρών

ΑΟ Πυλίου Κω – Παναργειακός

Βύζας Μεγάρων – ΠΑΟ Βάρδας

Ελλάς Σύρου – Ρόδος

ΑΕ Ερμιονίδας – ΠΑΣ Κόρινθος

Ιάλυσος – ΑΕΡ Αφάντου

ΓΣ Μαρκό – Πανελευσινιακός

ΑΕ Μυκόνου – Αστέρας Βάρης

Παναιγιάλειος – Θύελλα Ραφήνας.