Αυτή είναι η νέα «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού (pics)

Στον «αέρα» και επίσημα η νέα φανέλα του Ολυμπιακού. Μετά τα χθεσινά… spoilers, οι Πειραιώτες αποκάλυψαν και επισήμως την αγωνιστική φανέλα για τη σεζόν 2022-23!

Κλασική, «αεράτη» και φινετσάτη, στα αγαπημένα «ερυθρόλευκα». Με πρωταγωνιστές τους Ελ Αραμπί και Παπασταθόπουλο που ανέλαβαν την παρουσίαση.

Παράλληλα, ιδιαίτερη «κοψιά» έχει και στον λαιμό, καθώς σχηματίζεται ένα χαρακτηριστικό «V», το οποίο καταλήγει σε μία από τις λευκές ρίγες.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα «ντεμπουτάρουν» τη νέα φανέλα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Άλκμααρ, όπου ο Πορτογάλος κόουτς θα βγάλει πολλά συμπεράσματα εν όψει και των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού… περιμένει τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί (20:30) την Άλκμααρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρόβα τζενεράλε του πριν τη διπλή μάχη με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κόντρα στους Ολλανδούς θα κάνει πρεμιέρα και η νέα φανέλα της ομάδας. Το πρωί οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκάλυψαν την αγωνιστική φανέλα για τη σεζόν 2022-23, η οποία και θα φορεθεί για πρώτη φορά στο αποψινό φιλικό με την Άλκμααρ.

Η νέα ερυθρόλευκη φανέλα… περιμένει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να κάνουν ανάρτηση στα social media.

Οι σεζόν περνούν, το σήμα μένει πάντα εκεί. Στην καρδιά μας. Αυτή είναι η νέα μας εντός έδρας εμφάνιση, με την υπογραφή της @adidasfootball.

Δείτε το ποστ της ΠΑΕ Ολυμπιακός: