Αστέρας Τρίπολης: Ο Γιώργος Κωστέας είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που σύντομα θα λάμψει

Ο Καλαματιανός Γιώργος Κωστέας (18 ετών, επιθετικός) αποτελεί ένα από τα αυθεντικότερα ταλέντα της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίαντα Καλαμάτας και στις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας και δεν άργησε να λάμψει, αφού τον ανακάλυψαν γρήγορα και τον ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τα ”λαγωνικά” του σουπερλιγκάτου Αστέρα Τρίπολης, έτσι το καλοκαίρι του 2019 προβάρει για πρώτη φορά την φανέλα του.

Αρχικά, εντάχθηκε στην Κ17 κι εν συνεχεία στην Κ19 του συλλόγου αναδεικνύοντας το ποδοσφαιρικό του θράσος και σκοράροντας ουκ ολίγες φορές μερικές εξ΄ αυτών απέναντι σε Παναιτωλικό (2),  Λαμία (2),  Ατρόμητο και  Άρη.

Η υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου δεν άργησε να έρθει (13 Ιανουαρίου 2022) και αποτελεί ανταμοιβή της πολύ καλής αγωνιστικής του παρουσίας στις μικρότερες ομάδες των Αρκάδων εκεί όπου όλοι εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Γιώργος Κωστέα.

Τα τελευταία δύο χρόνια κύλησε πολύ νερό στον ποδοσφαιρικό μύλο του νεαρού επιθετικού και οι ιθύνοντες της ομάδας, κυρίως οι προπονητές του, δεν άργησαν να τον ανταμείψουν αφού η αγωνιστική του αξία ήταν εμφανέστατη και έπρεπε να του αναγνωριστεί αυτό. Φέτος συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και του έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (ως αλλαγή παίρνοντας τη θέση του Αλβάρες) στην παράταση και πολύ γρήγορα μέσα σε μία εβδομάδα να διπλασιάσει τις φετινές του συμμετοχές στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (ως αλλαγή στη θέση του Τιλίκα) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε διάστημα πέντε ημερών δηλαδή έκανε ντεμπούτο σε δύο διοργανώσεις και πλέον αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας. .

Ο νεαρός επιθετικός είναι ένας άνθρωπος με αληθινό πείσμα και κυρίως, αληθινά συναισθήματα, αυτό το τελευταίο υποδηλώνει και την παθολογική αγάπη που έχει στην οικογένειά του η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα του, στο πλευρό του με έναν καλό λόγο και μία μεγάλη αγκαλιά όταν την έχει ανάγκη, τις δύσκολες στιγμές που δεν είναι και λίγες…

Μεγάλο κεφάλαιο για τον Αστέρα Τρίπολης, αυθεντικό ταλέντο ο 19χρονος Κωστέας, οπλισμένος με πείσμα και όρεξη για δουλειά δρέπει τους καρπούς της σκληρής προσπάθειας και των στερήσεων που έχει βιώσει διαλέγοντας αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο, “ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”, ελπίζοντας να εισπράξει και να κεφαλαιοποιήσει την σπουδαία καριέρα που δικαιούται και ονειρεύεται, αρκεί να παραμείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.