Αποχώρηση Σάκη Τσιώλη με πολλά ερωτηματικά “Δεν με σεβάστηκαν” υποστηρίζει ο καρδιτσιώτης τεχνικός

H φημολογία των προηγούμενων ημερών επαληθεύτηκε σήμερα στη “Μαύρη Θύελλα” με τον Σάκη Τσιώλη να αποτελεί παρελθόν για τη Μεσσηνιακή ομάδα και τον Νίκο Αναστόπουλο να ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Μια εξέλιξη που τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει ακατανόητη με βάση την προπονητική αξία του Σάκη Τσιώλη και το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα. Ωστόσο όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και η πορεία θα δείξει αν η απόφαση, που πήρε ο Γιώργος Πρασσάς θα τον δικαιώσει ή όχι.

Το βέβαιο είναι ότι ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που έχει κάτσει στον πάγκο της Καλαμάτα τα τελευταία χρόνια και ότι αποχώρησε χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι με τους “μελανόλευκους”! Η διοίκηση της Καλαμάτας τον παρουσίασε με… φανφάρες τον Ιούνιο, κάνοντας λόγο για πλάνο τριετίας και όλα αυτά πήγαν… περίπατο χωρίς καν να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα! Πρόκειται για ένα διαζύγιο – ερωτηματικό και πρέπει η διοίκηση να εξηγήσει τους λόγους που “άδειασε” με αυτόν τον τρόπο ένα τόσο έμπειρο προπονητή. Εναν προπονητή που είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο της Καλαμάτας, που είχε έρθει για να την οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία μετά από δύο δεκαετίες.

“Περίμενα περισσότερο σεβασμό…”

Με δήλωσή του στην “Ε” τόνισε ότι μετά την κουβέντα που έγινε σήμερα με την διοίκηση, το διαζύγιο ήρθε κοινή συναινέσει, δεν έκρυψε ωστόσο την πίκρα του τονίζοντας ότι περίμενε περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπο του και την ιστορία του και ότι αφού ο Πρασσάς ήθελε εξ αρχής τον Αναστόπουλο δεν έπρεπε να τον μεταχειριστούν έτσι.

“Λύσαμε κοινή συναινέσει την συνεργασία μας και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχει στην ομάδα, το νέο προπονητή Νίκο Αναστόπουλο καθώς και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για την συνεργασία. Επίσης τον κόσμο της ομάδας για την εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Θέλω να πω επίσης ότι είμαι χαρούμενος που γνώρισα ένα καταπληκτικό άνθρωπο, τον Κώστα Βεργή.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να πω ότι υπάρχει πικρία και ότι περίμενα περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπο μου και την ιστορία μου στο ποδόσφαιρο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά από 40 χρόνια!

Από τη στιγμή που ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελούσε εξ αρχής τον διακαή πόθο του Γιώργου Πρασσά, καθώς το όνομα του ακουγόταν συνεχώς το προηγούμενο διάστημα, δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσουμε τη συνεργασία και να με μεταχειριστεί έτσι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, έχει πολύ καλό ρόστερ και έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες στην προετοιμασία όπως φαίνεται και από τις εξετάσεις και τα τεστ που έχουν κάνει”.

Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για το τέλος της συνεργασίας με τον Καρδιτσιώτη προπονητή αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κύριο Σάκη Τσιώλη. Ο κ. Τσιώλης καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο τιμόνι της ομάδας, υπέδειξε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και εργατικότητα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας”.