Αποτελέσματα στα γήπεδα της Α΄τοπικής Μεσσηνίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής

Η Κυπαρισσία οδηγεί την κούρσα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΚ πήρε το διπλό κόντρα στη Θύελλα Χαρακοπιού και έφτασε τους 12 βαθμούς. Ακολουθούν τέσσερις ομάδες που έχουν από 9 βαθμούς.

Στην… ουρά της βαθμολογίας την πρώτη της νίκη κατέκτησε η Ράχη και μάλιστα στο Μελιγαλά κόντρα στον Εθνικό.
Αξιοσημείωτο της 4ης αγωνιστικής πως δεν υπήρξε κανένα διπλό. Είχαμε τρεις άσους και τέσσερα διπλά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική:

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ 6-0

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε χθες ο Πάμισος, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 του Ακρίτα Κορώνης.

Οι “πράσινοι” πέτυχαν όλα τα γκολ από το 50′ και μετά και ενώ η Κορώνη έπαιξε από το 46′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πεϊδη,
Ο Πάμισος εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 50′ ο Μπαστακός με φάουλ έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα του Παμίσου και στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν οι Αριστομενόπουλος, Πετρουλάκης, Παπαδόπουλος και Ντίσα.

Έτσι ο Πάμισος επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, ύστερα από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική από τον Πανθουριακό, με τον οποίο μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Όσο για τον Ακρίτα, στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λύγισε μετά την αποβολή και γνώρισε τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα στην Α’ τοπική.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Μπαστακός, Μπορχάν (60′ Φιλόπουλος), Σταματελόπουλος, Τιμπλαλέξης (60′ Υμεράσι), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος, Κράκουλι (46′ Ντίσα), Βλάχος (70′ Πετρουλάκης), Κουλόπουλος (73′ Σωτηρόπουλος).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Πεϊδης, Κυριόπουλος, Ρουμελιώτης (80′ Τσελάι), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης (85′ Κυριόπουλος), Φέστας, Χοτζόλι.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1

Το “4 στα 4” έκανε χθες η Κυπαρισσία που επικράτησε με 1-0 της νεοφώτιστης Θύελλας Χαρακοπιού στο Βλαχόπουλο, χάρις σε γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Μαλισόβας.

Ετσι ο ΑΟΚ συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει μπροστά του το προγραμματισμένο ρεπό και ύστερα το ντέρμπι κορυφής με τον Μιλτιάδη εκτός έδρας.
Από την άλλη η Θύελλα Χαρακοπιού παίζοντας σε ουδέτερη έδρα και αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα, το πάλεψε απέναντι στον δυνατό της αντίπαλο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο 10′ το 0-1 ο Μαλισόβας

Στο 10’ ο Βλαχόπουλος τροφοδότησε τον Μαλισόβα που με σουτ στο απέναντι “Γ” έκανε το 0-1.
Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε δοκάρι στο 20’ σε πλασέ του Σπυρόπουλου, ενώ στο 44’ η ομάδα του Χαρακοπιού διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Τσουλάκο.
Στο 53’ ο Αντωνίου έδωσε στον Πανταζή που δεν τη βρήκε καλά τη μπάλα, με τον ΑΟΚ να απαντά στο 70’ με νέο δοκάρι σε πλασέ του Γουέσλεϊ από πλάγια θέση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σπυρόπουλος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία.
Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου έπαιξε με 10 παίκτες γιατί τραυματίστηκε ο Πανταζόπουλος και δεν υπήρχε άλλος αναπληρωματικός παίκτης, ενώ ο Δουρούμης μπήκε στη θέση του τραυματία Κωστέα παρότι δεν ήταν έτοιμος.
Το ματς σφύριξε ο Η. Σκόρδος, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Σωτηρόπουλο.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Μαρκάκης, Σίνος (20’ Καπόγλης), Κωστέας (75’ Δουρούμης), Πανταζόπουλος, Κουτσοηλίας, Μωράκης, Αντωνίου, Πανταζής, Τσουλάκος (50’ λ.τρ. Κωνσταντακόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Μαλισόβας, Πράνταλος (60’ Κύρκος), Μπούνας, Μπούρας (85’ Γκόγκας), Μιτρόφ (46’ λ.τρ. Οικονομόπουλος), Ντιόπ, Σπυρόπουλος, Γουέσλεϊ (85’ Ντζουβάρας), Βλαχόπουλος, Θώδης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-5

Την τρίτη νίκη του σε τέσσερα παιχνίδια κατέκτησε χθες ο Πανθουριακός που συνέτριψε με 5-0 τη Σπερχογεία στο “Π. Γεωργανάς”.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατά διαστήματα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “Ταύρους” που παραμένουν δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από τρία ματς. Ετσι η ομάδα της Θουρίας συνεχίζει να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ και ύστερα το έργο τους έγινε πιο εύκολο.
Στο 10’ ο Καρύδης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για να κάνει το 0-2 δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά ο Σερπάνος ύστερα από κόρνερ του Ζαραφέτα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθουριακός πέτυχε άλλα τρία τέρματα.
Στο 64’ ο Ζαραφέτας με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-3 και στο 72’ μετά από δυνατό βολέ του Μπεσσή ο Αλεξανδρόπουλος με πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του. Τον… χορό των γκολ ολοκλήρωσε ο Καρύδης στο 80’ με σουτ, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.
Διαιτητής ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Γαϊτάνη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Κουτίβας, Παπαγεωργίου (70’ λ.τρ. Λένα), Μπούνας, Παναγιωτόπουλος (70’ λ.τρ. Μούρτος), Σπύρου (46’ Κακαλέτρης), Πιλάτης,
Γ. Καραχάλιος (46’ Τσάκωνας), Ηρ. Καραχάλιος, Γ. Γιακουμής, Τσέρτος (46’ Η. Δημητρίου).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Σερπάνος (46’ Βασιλόπουλος), Καραχάλιος, Πιτσιλής (76’ Σκοπέτος), Γιαννακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ζαραφέτας (71’ Αντεμάι), Νικολόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσουρόπουλος (73’ Γεωργουλέας), Καρύδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η αγωνιστική)

Α.Ε. Μάνης – Ολυμπιακός Ανάληψης 2-0
Μιλτιάδης – Μεθώνη 4-0
Θύελλα Χαρακοπιού – Κυπαρισσία 0-1
Εθνικός Μελιγαλά – Ράχη 0-1
Σπερχογεία – Πανθουριακός 0-5
Ηρακλής Καλαμάτας – Διαβολίτσι 2-5
Πάμισος – Ακρίτας Κορώνης 6-0
Ρεπό: Τέλλος Άγρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Κυπαρισσία 10-1 12
2. Πανθουριακός 14-3 9
-. Πάμισος 13-3 9
-. Μιλτιάδης 10-1 9
-. Α.Ε. Μάνης 7-3 9
6. Διαβολίτσι 11-7 6
-. Μεθώνη 5-6 6
-. Ακρίτας Κορώνης 6-12 6
9. Θύελλα Χαρακοπιού 4-5 4
-. Ηρακλής Καλαμάτας 7-9 4
-. Ράχη 3-6 4
12. Τέλλος Άγρας 3-9 2
13. Ολυμπιακός Ανάληψης 4-10 1
14. Σπερχογεία 1-13 0
-. Εθνικός Μελιγαλά 1-14 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Μιλτιάδης, Σπερχογεία, Μεθώνη και Άγρας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4-5 Νοεμβρίου)

Τέλλος Άγρας – Μιλτιάδης
Πανθουριακός – Ακρίτας Κορώνης
Ολυμπιακός Ανάληψης – Ηρακλής Καλαμάτας
Θύελλα Χαρακοπιού – Α.Ε. Μάνης
Α.Ο. Διαβολιτσίου – Εθνικός Μελιγαλά
Μεθώνη – Σπερχογεία
Ράχη – Πάμισος
Ρεπό: Κυπαρισσία