Αντώνης Σαμαράς: Επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα Πτωχού και Βασιλόπουλου στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης

Με ένα ηχηρό, καταλυτικό, πολιτικό, αυτοδιοικητικό και εκλογικό μήνυμα η αποψινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στο κέντρο της Καλαμάτας. Εκεί ανάμεσα σε ένα πολυπληθές κοινό που βρισκόταν έξω από τα εκλογικά κέντρα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου -που βρίσκονται στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού- ο πρώην Πρωθυπουργός με εμφατικό τρόπο δήλωσε την βεβαιότητά του για τη νίκη των δύο υποψηφίων και συνάμα μίλησε για τις δύο υποψηφιότητες με τα καλύτερα λόγια και το τί αυτές εκφράζουν και σηματοδοτούν…

Αρχικά, ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “δημιουργική Πρωτοβουλία για τον δήμο Καλαμάτας” και εκεί είχε μια ιδιαίτερα δημιουργική συνάντηση με αντικείμενο όχι μόνο την πορεία προς τις εκλογές, αλλά και τα ζητήματα του δήμου στην συνεργασία του με τον κ. Βασιλόπουλο.

“Η Καλαμάτα, δήμαρχε, ζει, μεγάλωσε, δυνάμωσε κάτω από την δική σου επίβλεψη, κάτω από τη δικιά σου πρόνοια και τον συνεχή αγώνα σου τον οποίο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει… Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια, τα λόγια είναι περιττά. Γιατί μίλησαν τα έργα του συνδυασμού σας, του δημάρχου… Έτσι η Καλαμάτα ζει, βιώνει, αναγνωρίζει και χαίρετε το έργο σου. Αυτό μου μόνο εγώ θέλω να ευχηθώ είναι μια δεύτερη, δυνατή, σίγουρη θητεία”,  είπε ο πρώην Πρωθυπουργός μιλώντας προς τον Θανάση Βασιλόπουλο και τα αρκετά στελέχη που ήταν εκεί.

Ακολούθως και με τον κόσμο να κατακλύζει την περιοχή ο κ. Σαμαράς μετέβη στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “η Πελοπόννησος Μπροστά” και είχε μια εγκάρδια συνάντηση με τον Δ. Πτωχό. Στην δήλωσή του ανέφερε: “Έρχομαι από τον επόμενο δήμαρχο Καλαμάτας, στον επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου… Δημήτρη, είσαι έμπειρος, είσαι νέος, είσαι δυνατός, είσαι τεχνοκράτης, γνωρίζεις τα θέματα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στην Ευρώπη κυρίως, και είσαι ο άνθρωπος ο οποίος μπορείς να γυρίσεις μια σελίδα πολύ μεγάλης ανάπτυξης για την Πελοπόννησο. Σου εύχομαι καλή δύναμη, πάντα μπροστά και προχώρα εδώ είμαστε όλοι”, υπογράμμισε με ένα μήνυμα συστράτευσης.

Νωρίτερα, ο  Αντώνης Σαμαράς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός είχαν παρευρεθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Δημοτική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.