Έκλισαν οι υποψηφιότητες των γυναικών για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Στην τελική ευθεία για την οριστική συγκρότηση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία και σύμφωνα με πληροφορίες των «Π», σε πέντε περιφέρειες μάλιστα τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη κλείσει.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου, τα οποία φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται υποψήφιες με το κυβερνών κόμμα στη Μεσσηνία θα είναι η Μαριλένα Γυφτέα, η Πιπίνα Κουμάντου και η Δώρα Λοϊζου

Οσον αφορά τους άνδρες δεν αναμένεται κάποια έκπληξη, καθώς υποψήφιοι θα είναι οι σημερινοί βουλευτές της ΝΔ στον νομό και συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Περικλής Μαντάς.

Τα Παραπολιτικά για τη Μεσσηνία αναφέρουν τις εξής γυναικές:

1. Γυφτέα Μαρία Ελένη (Μαριλένα), Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνιακής Πολιτικής, Δημοσιογράφος, 37 ετών (νέα υποψήφια)
2012-2018
· Αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων Μesogeios TV
2012-σήμερα
· Δημοσιογράφος ελεύθερου ρεπορτάζ, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Συνεργάτης σε ενημερωτικά περιφερειακά site
2016-σήμερα
· Στρατηγικός Σχεδιασμός και Επικοινωνιακή Πολιτική σε επικεφαλής και υποψηφίους συνδυασμών βουλευτικών, αυτοδιοικητικών και επιμελητηριακών εκλογών
2020-σήμερα
· Πολιτική Επικοινωνία σε συνεργασία με Ίδρυμα Konrad Adenauer
2020-σήμερα
· Πολιτική Επικοινωνία σε συνεργασία με Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (ΕΝΑ)

2. Κουμάντου Παναγιώτα, Δικηγόρος, 54 ετών (ξανά υποψήφια το 2019)
– Κόρη του αειμνήστου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Χ. Κουμάντου και της φυσικού – καθηγήτριας Γλυκερίας – Δανάης Σαραφίδου.
– Παντρεμένη με τον επιχειρηματία, χημικό & Πρόεδρο του Εξαγωγικού τμήματος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Μενέλαο Ι. Κουτέλα.
– Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (2021-Ιαν 2023)
– Είναι πολιτικό στέλεχος των Τμημάτων του κόμματος: 1) Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, 2) Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και 3) Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

3. Λοΐζου Δώρα, Παιδαγωγός (νέα υποψήφια)
– Είναι μουσικοπαιδαγωγός, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, μουσικός και ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κυπαρισσία, θέτοντας υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Δήμο Τριφυλίας
– Η Δώρα Λοΐζου ορίστηκε ως υπεύθυνη – συντονίστρια Τομέα Πολιτισμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόφαση του τομεάρχη Πολιτισμού της Ν.Δ., Χρήστου Δ. Σούλη.

parapolitika.gr