Άστραψε και βρόντηξε κατά των συμβούλων της παράταξης του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Ο κ. Νίκας τα έβαλε με τους αμειβομένους συμβούλους της παράταξης του (αντιπεριφερειάρχες, προέδρους αναπτυξιακών κ.λ.π.) προκαλώντας τους μάλιστα να παραιτηθούν σε περίπτωση που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος της «Ανταρσία στο Μοριά» Παναγιώτης Κάτσαρης ζήτησε από τον πρόεδρο του Σώματος Γιάννη Μαλτέζο να γίνει καταμέτρηση των συμβούλων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει απαρτία. Ο κ. Μαλτέζος προσπάθησε να συνεχιστεί η συνεδρίαση αλλά τότε πήρε το λόγο ο κ. Νίκας και έξαλλος είπε: « Το πρόβλημα υπάρχει από την πλειοψηφία. Πληρώνονται και πρέπει να είναι εδώ. Ειδάλλως να παραιτηθούν. Το λέω δημοσίως. Πληρώνονται με πάρα πολλά χρήματα και δεν είναι εδώ. Για να μην τους ονοματίσω κιόλας. Θέλω να παρακαλέσω να περιμένετε 10 λεπτά κ. Κατσαρή και μετά να διαλυθεί η συνεδρίαση. Θα διαλυθεί από τους αμειβόμενους. Εκτός αν έχουν δουλειά στο Facebook. Δέκα λεπτά και μετά θα διαλυθεί η συνεδρίαση. Αλλά κάποιοι να έχουν την τσίπα να παραιτηθούν, να μην πληρώνονται τουλάχιστον. Εμένα μόνο κ. Βερούτης με έχει ειδοποιήσει ότι έχει πρόβλημα και ο κ. Τζινιέρης ότι έχει ιατρικό θέμα. Να είμαστε ευθείς. Οι αμειβόμενοι πρέπει να είναι εδώ ή να παραιτηθούν. Είναι ωραία να έχω 2000 ευρώ το μήνα και να μην έχουν την ανταπόκριση στα στοιχειώδη. Μόνο το Facebook να πουλάμε μούρη.»

Μετά την παρέλευση των δέκα λεπτών η συνεδρίαση ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και θα συνεχιστεί πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 μ.μ.

Στο 21:24 του video